AnnonceLuk annonce
27-årig overført til Rigshospitalet

14-11-2019

Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 27-årig mand er overført til Rigshospitalet efter den voldsomme færdselsulykke onsdag morgen ved Viskinge. Politiet har endnu ikke afhørt bilisten.

Midt- og Vestsjællands Politi kan endnu ikke oplyse årsagen til den voldsomme færdselsulykke onsdag morgen på rute 23 ved Viskinge. Her kørte en personbil og en tankvogn sammen, og vejen var spærret i flere timer, mens oprydningsarbejdet stod på. Derudover undersøgte en bilinspektør både bil og lastbil.

Personbilen, kørende fra Kalundborg, blev ført af en 27-årig mand fra Holbækområdet. Ved Viskinge trak han, af ukendte årsager, over i modsatte vejbane, hvor han ramte ind i en tankvogn, der kørte i retning mod Kalundborg, ført af en 62-årig mand fra Slagelse.

Den 27-årige kom slemt til skade ved ulykken, og har knoglebrud flere steder, bl.a. et åbent lårbensbrud. Den 27-årige blev ført kørt til sygehuset i Holbæk, men blev efterfølgende overført til Rigshospitalet, hvor han er blevet opereret.

”På grund af skadernes omfang har det endnu ikke været muligt at afhøre manden, men vidner fortæller, at han pludselig trak over i modsatte vejbane, hvor han ramte tankvognen med stor kraft,” oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Chaufføren prøvede at undgå sammenstødet ved at trække den store tankvogn ud i rabatten, men desværre forgæves.

Rutinemæssigt er der udtaget en blodprøve på den 27-årige, og den 62-årig chauffør af tankvognen er blevet alkoholtestet, og her var resultatet 0, oplyser politiet.

Personbil og tankvogn kørte frontalt sammen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0