AnnonceLuk annonce
26-årig narko- og spritpåvirket mand påkørte hus

23-09-2019

Af Jens Nielsen

Søndag sidst på eftermiddagen påkørte en 26-årig mand, som var påvirket af både narko og spiritus, et hus på Søvejen i Jerslev. Manden forsøgte at flygte fra stedet, men blev tilbageholdt af beboere i området til politiet kom frem.

Søndag kl. 17.44 kørte en 26-årig mand fra Ruds-Vedby i en personbil ad Søvejen ved Jerslev, mod vest. I forbindelse med en venstrekurve mistede manden herredømmet over bilen, der kørte over i modsatte vejbane. Bilen fortsatte videre ind i en have og påkørte en husmur.

Føreren af bilen forsøgte at køre ud af haven, men dette var ikke så let på grund af en høj jordvold, oplyser politiet.

Under forsøget på at køre bilen ud af haven påkørte den 26-årige husmuren flere gange, så der blandt andet blev påkørt en varmepumpe, der blev revet ud fra husmuren.

Til sidste lykkedes det den 26-årige at få kørt bilen ud af haven og over på den anden siden af vejen, hvor bilen endte i en grøft. Politiet kom frem til stedet, hvor den 26-årige var blevet tilbageholdt af flere beboere i området.

Politiet sigtede og anholdt den 26-årige, der var påvirket af spiritus og narko. Hans promille var så høj, at politiet inddrog hans kørekort midlertidig, mens sagen behandles. Føreren fik udtaget en blodprøve, som politiet nu afventer resultatet af. Han blev herefter løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i forhold til uheldet og kørslen i påvirket tilstand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0