AnnonceLuk annonce
25.000 kr. til nyt initiativ i TGU

03-10-2020

Formand for TGU-Fitness Anna Mortensen, filialdirektør i Nordea Kalundborg, Heidi Broskov Sørensen samt zumbainstruktør Sussi Lodall. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nordea-fonden har netop bevilliget 25.000 kr. til TGU til opstart af Funktionel Fitness. En ide som er opstået på grund af corona pandemien.

Tilbage i marts måned da myndighederne lukkede hele landet ned, blev der også lukket for zumba i TGU (Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening), men det fik zumbainstruktør og formand for TGU-Fitness, Anna Mortensen, til at tænke kreativt, og hun startede online zumba op fra familiens værksted på Slagelsevej.

Det udviklede sig, og Anna Mortensen fik også gang i funktionel træning online, hvor hele kroppen trænes, og her var der ingen dyre og flotte hjælpemidler, en spand maling, to dunke med vand og en tung jernstang, gjorde det ud for træningsredskaber.

Efterspørgslen efter funktionel træning har efterfølgende været stor, og nu bliver der lavet hold i TGU, men der manglede penge til rigtige redskaber, så der ikke skal trænes med malerspande og gamle jernstænger, derfor søgte TGU om penge fra Nordea-Fonden, og fredag formiddag var filialdirektør i Nordea Kalundborg, Heidi Broskov Sørensen, så forbi TGU med hele 25.000 kr. til brug for opstart af Funktionel Fitness.

”Flere har efterspurgt funktionel Træning efter det online forløb jeg har lavet hjemme i værkstedet, så nu sætter vi det på holdplanen, og har nu mulighed for at købe nogle rigtige redskaber, det er vi rigtigt glade for, det bliver så fedt, det er træning for både kvinder og mænd i alle aldre,” siger Anna Mortensen.

Funktionel Træning starter op i TGU til januar, hver tirsdag og torsdag sidst på eftermiddagen.

Video: Zumba og Fitness online fra værkstedet


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0