AnnonceLuk annonce
250 Novo Nordisk ansatte tilbudt nyt job

13-06-2018

Investeringer betyder jobrotation på Novo Nordisk, i dag er 250 medarbejdere hos Novo Nordisk i Kalundborg tilbudt nyt job 

Produktionen hos Novo Nordisk udvikler sig konstant, ikke mindst fordi virksomheden hele tiden investerer i ny teknologi og yderligere kapacitet både i Danmark og udenfor landets grænser. Derfor får 250 medarbejdere på Novo Nordisk i Kalundborg i dag tilbudt nyt job. Cirka halvdelen tilbydes job i andre afdelinger i Kalundborg, og den anden halvdel på en af virksomhedens andre produktionsfaciliteter på Sjælland.

Massive investeringer bringes i spil
Michael Hallgren, produktionsdirektør på Novo Nordisk i Kalundborg, uddyber:

”Novo Nordisk investerer løbende i at udvide kapaciteten på vores eksisterende produktionsfaciliteter samt i helt nye faciliteter, som fx nye fabrikker og nye laboratorier. I 2017 har vi alene i Danmark investeret 4,5 mia. kroner i vores produktionsfaciliteter primært i Kalundborg, Hillerød og Måløv. De massive investeringer og forbedringer i både ind- og udland betyder, at en aldrende produktionslinje i Kalundborg kan tages ud af drift, hvilket er baggrunden for, at 250 medarbejdere på Novo Nordisk i Kalundborg i dag har fået at vide, at de vil få tilbudt nye jobs”.

De mange nybyggerier og udvidelser af produktionen i Danmark gør, at der er mulighed for at tilbyde alle berørte medarbejdere nye jobs. Cirka halvdelen tilbydes job i andre afdelinger i Kalundborg, og den anden halvdel på en af virksomhedens andre produktionsfaciliteter på Sjælland, fx i Bagsværd, Måløv eller Hillerød. Hele jobrotationen sker over en periode på halvandet år.

Jobrotation med afprøvet succes
Michael Hallgren fortæller, at det ikke er første gang, at Novo Nordisk gør brug af intern jobrotation på tværs af virksomhedens geografiske produktionsfaciliteter, og at virksomheden derfor også har et godt og afprøvet koncept, der skal sikre en god proces for de berørte medarbejdere:Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0