AnnonceLuk annonce
2,5 mio. kr. til udvikling i Havneparken

23-11-2018

Der opføres en helt nyt fælleshus i den østlige ende af Havneparken. 

Af Jens Nielsen

Økonomiudvalget har netop frigivet en anlægsbevilling på 2,5 mio. kr. som skal bruges til udvikling af aktivitetsområdet i Havneparken i 2019.

Den politiske styregruppe for den Bynære Havnepark besluttede på deres møde i september at anmode Kommunalbestyrelsen om frigivelse af en anlægsbevilling til at understøtte udvikling af aktivitetsområdet i 2019.

Økonomiudvalget har i denne uge sagt ja til anmodningen om at der frigives en anlægsbevilling på i alt 2,5 mio. kr. med henholdsvis 1,088 mio. kr. i 2018 og 1,412 mio. kr. i 2019.

Pengene skal bruges i den østlige ende af Havneparken, hvor de mest markante ændringer bliver nedrivningen af den gamle Taxa bygning samt opførelsen af et helt nyt overdækket fælleshus som skal indeholde toiletter, en café og et overdækket opholdsområde.

Den nuværende gule pumpe -og transformerstation skal pakkes ind så den falder ind i området, lige som hele området strammes op med beplantning og belysning.

Der vil også blive mulighed for at opsætte en række salgsboder og så vil der blive etableret flere parkeringspladser i området.

Det bliver derfor en helt anderledes og mere indbydende Havnepark som borgerne kan møde når det bliver forår, for ud over de ovennævnte tiltag så er entreprenørerne i gang med at lave en helt ny kajkant som bl.a. indebærer at der bliver etableret terrasse-niveauer ned til vandet.

Læs også: Nu kommer der terrasse-niveauer ned til vandetKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0