AnnonceLuk annonce
25-års jubilæum - Fra mekaniker til pædagog

10-01-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

1. januar var det 25 år siden at Tommy Nielsen blev ansat som pædagogmedhjælper i Kalundborg Kommune. Fredag blev han fejret i Raklev Børnehave hvor han har været ansat siden 1997. Tommy Nielsen er ellers uddannet automekaniker med elsker jobbet som pædagogmedhjælper.

Tommy Nielsen var kun lige trådt ind i Raklev Børnehave fredag morgen, da han nærmest blev overdænget med gaver. Børnene var i den grad klar til at fejre den meget populære medarbejder, som siden 1997 har været en stor del af Raklev Børnehave.

Blandt de mange gaver var der rigtigt mange tegninger, men også slik og et politisæt med håndjern og pistol i plastic.

48-årige Tommy Nielsen er ellers uddannet automekaniker, men for 25 år siden skiftede han helt retning, og siden er arbejdet foregåret i børnehøjde.

”Jeg var gået lidt sur i det med biler, der var alt for mange gamle biler der var sovset ind i olie, så jeg skulle prøve noget andet, og så blev det pædagogmedhjælper, og det har jeg på ingen måde fortrudt, det er det bedste jeg nogensinde har gjort,” fortæller Tommy Nielsen, mens der bliver pakket gaver op, og han fortsætter,

”Hver morgen står der børn når jeg træder ind ad døren og giver en krammer, så bliver man bare glad, det er så givende at være sammen med de børn.”

Tommy Nielsen er i den grad børnehavens handyman, og det er altid populært når man finder værktøjet frem, så er der mange der gerne vil give en hånd med. Den fælles gave fra de mange børn i børnehaven var da også en hjemmelavet værktøjskasse fyldt med skruer og rawplugs.

Til børnehavens morgensamling blev Tommy Nielsen placeret i guldstolen og så var der flere gaver og en sang fremstillet til jubilæumsdagen.

25-års jubilaren blev fejret hele dagen, eftermiddagen bød på pølser fra en pølsevogn til børn, personale og forældre.

Tommy Nielsen startede sin karriere i Skovbørnehaven, derefter blev det til korte afstikkere til Munkesøskolen og Rynkevangskolen, inden han i 1997 kom til Raklev Børnehave, hvor han stadigvæk er ansat og håber på at blive mange år endnu.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0