AnnonceLuk annonce
25-årig mand varetægtsfængslet for vanvidskørsel

21-04-2021

Af Jens Nielsen

Den 25-årig mand fra Jerslev som tirsdag blev anholdt i forbindelse med et voldsomt færdselsuheld er blevet varetægtsfængslet i fire uger frem til 18. maj. 

Varetægtsfængslingen kommer efter, at han tirsdag blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel, efter et frontalt sammenstød på Gørlev Landevej, hvor den 25-årige i høj fart, overhalede ind over en spærreflade lige før en rundkørsel, og derved kørte frontalt sammen med en 46-årig mand fra Tølløse.

På ulykkesstedet vurderede politiet, at den 25-årige mand var påvirket af alkohol og stoffer. En efterfølgende alkoholtest bekræftede endvidere, at promillen var over det tilladte. Manden havde desuden ikke et kørekort, da han flere gange har kørt bil og overtrådt færdselsloven.

Den 25-årige mand blev derfor sigtet for vanvidskørsel, da han er mistænkt for at have kørt for hurtigt i påvirket tilstand, have bragt andre i fare ved at overhale hasarderet, og dermed have forårsaget et uheld.

Bilen havde den 25-årige taget fra et familiemedlem uden at have fået lov, så han blev også sigtet for brugstyveri. 

Den 25-årig mand blev onsdag klokken 13.30 fremstillet i grundlovsforhør i Roskilde, og her valgte dommeren at varetægtsfængsle den unge mand i fire uger.

”Dommeren fandt begrundet mistanke for, at han vil foretage nye lovovertrædelser. Under grundlovsforhøret blev der redegjort for en fortid med flere overtrædelser af færdselsloven. Derfor fandt dommeren begrundet mistanke,” siger anklager Hans Sørensen, til TV2 ØST.

35-årig også varetægtsfængslet

Den 35-årige mand fra Kalundborg, som tirsdag blev anholdt efter en ransagning på mandens adresse, hvor der blev fundet en række ulovlige våben og knive, er også blevet varetægtsfængslet frem til den 18. maj.

Den 35-årige valgte ikke at kære rettens afgørelse.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0