AnnonceLuk annonce
23-årig sigtes for vold mod trafikant

14-02-2020

Torsdag først på aftenen blev en 49-årig mand udsat for vold og trusler af en trafikant på Gørlev Landevej. En 23-årige mand blev sigtet for vold og trusler mod den 49-årige ved at have slået ham i ansigtet med knyttet hånd.

Torsdag først på aftenen anmeldte en 49-årig mand, at han var blevet udsat for vold og trusler af en medtrafikant, en 23-årig mand fra Korsør, på Gørlev Landevej ved Gørlev.

De to var blevet uenige i trafikken, og var standset for at tale sammen. Den 49-årige synes at den 23-årige havde kørt meget tæt på, så lyset blændede ham. Da den 23-årige kort efter overhalede, blinkede den 49-årige af ham, for at få ham til at standse, så de kunne tale sammen.

De standsede, og der opstod konflikt, som ifølge den 49-årige udviklede sig til, at han fik et knytnæveslag i ansigtet og blev truet af den anden bilist.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf begge parter. Den 23-årige blev sigtet for vold og trusler mod den 49-årige, ved at have slået ham i ansigtet med knyttet hånd.

Han nægtede at have truet eller slået den 49-årige, der efter hans opfattelse havde reageret voldsomt og skældt den 23-årige ud.

Politiet skrev rapport i sagen, som skal belyse episoden ud fra begge parter og vidners forklaringer.

Sagen vil senere blive vurderet af anklagemyndigheden, hvorefter den 23-årige vil høre mere fra politiet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0