AnnonceLuk annonce
22-årig udsat for grov vold i trafikken

03-03-2020

Af Jens Nielsen

En 22-årig mand blev mandag aften udsat for vold af tre mænd mens han sad i sin bil. Politiet efterlyser tre yngre mænd for overfaldet.

Mandag aften kl. 19.24, kørte en 22-årig mand fra Kalundborg sammen med sin kæreste ad Østre Havnevej, da en rød Volvo kørte ud fra en tankstation og kørte lige bag ved deres bil. Parret fortsatte ad Slagelsevej mod syd, og den røde Volvo kørte meget tæt bag ved deres bil, som om den gerne ville overhale, men ikke kunne komme til det på grund af modkørende trafik.

Ved en buslomme på Slagelsevej ud for Engvej kørte den 22-årige ind til siden for at lade Volvoen komme forbi. Volvoen kørte dog ikke forbi, men standsede ud for parret ved buslommen.

Ud af Volvoen steg tre personer, som tildækkede deres ansigter med deres hættetrøjer. Den 22-årige fører havde rullet vinduet ned for at tale med mændene. De tre mænd var ophidsede over den 22-åriges kørsel og tildelte ham flere slag igennem den åbne siderude. Herefter blev parret truet på livet, hvorefter de tre mænd gik tilbage til deres bil.

Den 22-årige og den røde Volvo satte i gang samtidig, hvorunder den 22-åriges bil stødte ind i den røde Volvo, så den fik skader bagpå. Volvoen kørte herefter fra stedet i retning mod Kalundborg. Den 22-årige fik ingen alvorlige skader ved overfaldet, men blev tilset på skadestuen.

De tre mænd beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje, sorte bukser, sneakers
B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 180 cm, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort hættetrøje trukket op om hovedet og op om næsen, Bevæbning: Et bronzefarvet knojern.
C: Mand, 20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Grå bluse, mørke bukser, sneakers

Politiet efterforsker nu sagen om det grove overfald og søger i den forbindelse vidner. Borgere, som har set en rød Volvo med skader på bagenden, eller som kan komme med oplysninger om bilen eller de tre beskrevne personer, bedes kontakte politiet på tlf. 114.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0