AnnonceLuk annonce




22-årig mand overfaldet i Skibbrogade

11-01-2021

En 22-årig mand blev lørdag nat overfaldet i Skibbrogade af to mænd. Politiet efterlyser nu de to mænd og beder offentligheden om hjælp.

Lørdag nat kl. 04.15 anmeldte en 22-årig mand fra Kalundborg, at han for 10-15 minutter før var blevet overfaldet i Skibbrogade, efter at han var kommet ud fra en opgang og havde gået et kort stykke på gaden.

Politiet fik hurtigt kontakt til den 22-årige, der havde flere, men mindre blødende sår i ansigtet efter overfaldet. Han oplyste, at to mænd pludselig kom ud fra en personbil og overfaldt ham uden nogen forudgående kontroverser. Han blev først sparket på, så han faldt omkuld, hvorefter han blev holdt fast, medens han efterfølgende blev slået flere gange i ansigtet.

Herefter flygtede de to mænd i en sort personbil af stationcar-typen med LED-forlygter.

De to mænd blev af offeret beskrevet som:
A: mand, ca. 165 cm høj, Hudfarve: Sort, Talte: Dansk, Iført: en sort jakke med pelskrave, halsedisse, sorte cowboybukser og et par hvide Nike sko;
B: mand, ca. 180 cm, Hudfarve: Sort, Talte: Dansk, Iført: en kasket, halsedisse, en rød jakke og et par grå bukser.

Politiet ledte efterfølgende efter de to mænd og deres bil i Kalundborg, men fandt dem ikke. Den 22-årige ville efterfølgende tage på skadestuen for at blive tilset af en læge og få registreret sine skader til sagen om et voldeligt overfaldt.

'Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der bar bemærket overfaldet i Skibbrogade, eller som kan give oplysninger om identiteten på de to mænd. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0