AnnonceLuk annonce
22-årig gik rundt med køkkenkniv

25-02-2021

Af Jens Nielsen

Politiet anholdt onsdag aften en 22-årig mand som gik rundt på Poulas Alle i Kalundborg med en køkkenkniv.

Onsdag aften kl. 19.50 fik politiet efter en anmeldelse, kontakt til en 22-årig, mand fra Næstved, der var lettere nedtrykt af private årsager. Han var ifølge anmeldelsen uønsket i området, og ved en nærmere kontrol af den 22-årige fandt politiet ham i besiddelse af en køkkenkniv med en bladlængde på ca. 20 cm, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Da han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål med at gå rundt med køkkenkniven i det offentlige rum, sigtede politiet ham for overtrædelse af knivloven og beslaglagde kniven som bevis i sagen. Han blev sluttelig sendt bort fra området og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Kl. 21.08 fik politiet igen en anmeldelse om, at den 22-årige åbenbart fortsat befandt sig i området og skabte utryghed, fordi han var uønsket i området. En patrulje kørte igen til stedet og fik kontakt til den 22-årige, der ud fra et ordensmæssigt synspunkt blev frihedsberøvet og bragt til en politistation, hvor han overnattede, indtil han tidligt torsdag morgen blev løsladt uden at være blevet sigtet for noget.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0