AnnonceLuk annonce
21-årig idømt tre års fængsel og udvisning af Danmark

21-01-2021

Biljagten på Sandlodsvej endte i en carport. Arkivfoto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

En enig domsmandsret ved retten i Holbæk idømte onsdag en 21-årig mand fra Holbæk tre års ubetinget fængsel for blandt andet flere røverier og vanvidskørsel. Samtidig blev den 21-årige dømt til udvisning af Danmark for bestandig.

En eftermiddag først i april sidste år var den 21-årige årsag til en stor biljagt gennem Kalundborg, hvor flere af politiets patruljer deltog.

En eller flere gerningsmænd havde stjålet en personbil i Vipperød i forbindelse med et indbrud i en villa. Den stjålne personbil blev spottet af en patrulje i Kalundborg, som forsøgte at bringe køretøjet til standsning, men biltyven flygtede med politiet lige i hælene.

Biljagten gik bl.a. ad Røsnæsvej i høj fart, herfra drejede det stjålne køretøj ind gennem sommerhusområdet på Sandlodsvej, hvor der i følger vidner på stedet, blev kørt meget stærkt.

Biltyven var tilsyneladende ikke stedkendt, for Sandlodsvej ender blindt, og derfor stoppede jagten af det stjålne køretøj i en carport for enden af Sandlodsvej.

Den 21-årige blev ved retten bl.a. dømt for forholdet i Kalundborg, men ellers er det en række af røverier i Holbækområdet, bl.a. flere gaderøverier, som tæller i den samlede dom på tre års fængsel. Samtidig blev den 21-årige dømt til udvisning af Danmark for bestandig.

Den 21-årige er født i Danmark men er tyrkisk statsborger, og har flere domme bag sig. Selve strafudmålingen er anket til Østre Landsret


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0