AnnonceLuk annonce
2000 lokale personlige stemmer kan gøre forskellen.

31-05-2019

Læserbrev:

2000 lokale personlige stemmer kan gøre forskellen

Stem personligt på Jeppe Sørensen, den nye og ægte lokale kandidat fra Radikale Venstre. Du finder Jeppe Sørensen øverst på den Radikale liste i Kalundborg Odsherred Kredsen. Der er over 60.000 vælgere i kredsen, så 2000 personlige stemmer er realistisk, og kan sikre at det andet Radikale mandat i Storkreds Sjælland går til Kalundborg.

Du skal stemme personligt på mig, for vores og Kalundborg Kommunes skyld. Jeg vil tage kampen for motorveje til Kalundborg med ind på midten af dansk politik og forhåbentlig sikre at der kan findes penge til færdiggørelse af Kalundborg motorvejen, samt at vi kan komme videre med en Sjællandsk tværmotorvej.

Jeg vil værne om vores togforbindelser. Vi er blevet lovet elektrificering på Nordvestbanen og hurtigere tog. Lige nu venter og venter vi bare og der sker ingenting. Lokalbanen Høng Tølløse har været truet af lukning flere gange. Den skal ikke lukkes, men i stedet for opgraderes til batteri eller brint tog. Og så skal togene have lov til at køre videre til Roskilde eller Høje Tåstrup. På den måde sikres også en bedre forbindelse fra Kalundborg Kommune og op til Odsherred, hvor jeg forstiller mig, at der kan gøres det samme ved lokalbanen.

Jeg vil kæmpe for vores symbiose. Jeg ser kæmpe potentialer i vores symbiose, når vi skal have vundet klima kampen i Danmark. Jeg vil kæmpe for at flere forsøg afvikles ude i Danmark, som f.eks. i Kalundborg, hvor vi har symbiosen og kompetencerne. Det passer også perfekt til at understøtte udviklingen af det nye studiemiljø, der er ved at blive skabt på Stejlhøj sammen med Absalon.

Så vil jeg kæmpe for at Kalundborg Kommune lettere kan få skab et ordenligt studiemiljø. Der mangler mulighed i lovgivningen, for at en kommune kan understøtte et ordenligt kollegiemiljø. Det er der brug for, hvis de studerende skal fortælle en historie videre om Kalundborg som en fed studieby.

Jeg vil se åbent på mulighederne, for at vi kan få en Kattegat forbindelse, også selvom det bliver med Røsnæs som udgangspunkt. Men skal der arbejdes videre med løsningen, så vil jeg stå garant for at den smukke og unikke natur på Røsnæs ikke ødelægges, samt at mennesker og dyr ikke skal lide i et støjhelvede.

Jeg vil kæmpe for, at vi kan få uddannet lærere tættere på Kalundborg igen. Roskilde eller Vordingborg er simpelthen for langt væk, og det er for svært at få lærere ”ud” til kommunens skoler.

Jeg vil kæmpe for at der kommer flere funktioner ud til lægerne og vores akuthus. Centraliseringen har for stor en pris i kommunerne langt fra de store sygehuse. Specialisterne må simpelt sætte sig ind i bilen og tage dage i Kalundborg kommune i stedet for at alle patienterne skal køre Sjælland tyndt.

Som Radikal er jeg ikke blind for de udfordringer som indvandringen giver os i Kalundborg. Derfor siger jeg også at jeg vil stå for en ”fast men fair” indvandrer politik. Man skal opføre sig ordenligt i Danmark og så skal man integreres på arbejdsmarkedet og kunne det danske sprog. Vi skal hjælpe flygtninge på flugt fra krig og ødelæggelse i et rimeligt omfang og de skal integreres fra dag 1 med mulighed for at arbejde, så de kan tjene deres egne penge, og være de gode eksempler for deres børn. De skal have lov at være hele mennesker her, for på den måde får vi mennesker der vil Danmark og det danske.

Der skal skabes balance i Danmark igen – Det har Danmark brug for og det har Kalundborg brug for.

Jeppe Sørensen

Folketingskandidat, Radikale Venstre

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0