AnnonceLuk annonce
20 helt nye lejligheder klar til udlejning

14-03-2020

Det tidligere rådhus for Hvidebæk Kommune er nu omdannet til 20 lejligheder. Foto: Ole Agerbæk

Af Jens Nielsen

Det tidligere rådhus i Ubby er omdannet til 20 helt nye moderne lejligheder, som nu er klar til udlejning.

For to år siden købte et byggefirma fra Tåstrup det tidligere rådhus på Hovedgaden i Ubby, og siden har håndværkere været i gang med at omdanne kontorer og byrådssal til 20 moderne og lyse lejligheder.

Håndværkerne er nu rykket ud, og lejlighederne er klar til udlejning gennem RealMæglerne Klarstrup og Sørensen i Ubby.

Alle lejligheder er nymalede i lyse farver og med tær/laminatgulve. De er alle med nye køkkener, nye hvidevarer og nye badeværelser.

Der er masser af lys i lejligheder, som har store vinduespartier i alle stuer/køkkenalrum.

Flere af lejlighederne er meget handicapvenlige eller velegnede til gangbesværede. Men da den store centrale og behagelige rådhustrappe er bevaret, så er det også nemt at komme til 1.sal.

Indvielsen.

De 20 færdige lejligheder vil blive udbudt til leje ved et stort åbent hus-arrangement. Der er være mulighed for at se alle lejlighederne til Åbent Hus fredag den 27.03.220 kl. 15.00 – 17.00. Her vil RealMæglerne Githa Klarstrup og Thomas Andersen være til stede for at svare på spørgsmål og – selvfølgelig – udleje lejlighederne.

Ved åbningen vil formanden for Kalundborg Kommunes Teknik- og Miljøudvalg, Jakob Beck Jensen sige et par ord om rådhuset, lejlighederne og naturligvis klippe den røde snor. Jakob bor selv i Ubby, og har også siddet i kommunalbestyrelsen i Hvidebæk Kommune. Han kender derfor rådhuset fra sin gang på kommunen, og han har fulgt med i hele ombygningen. Han ser frem til, at der nu igen kommer liv i det gamle rådhus.

Lejlighederne.

Størrelsen på lejlighederne er fra den mindste 2-værelses på 45 m2 og op til den store 3-værelses lejlighed på 93 m2.

Den månedlige husleje er i niveauet kr. 4.800,00 op til kr. 7.600 pr. måned + forbrug.

Flagskibet er den meget store 3-værelses lejlighed, hvor den kombinerede køkken/stue er placeret i den gamle byrådssal. Denne lejlighed er på 113 m2 og den månedlige husleje er kr. 11.000,00.

Da den gamle parkeringsplads er fuldt bevaret, så er der masser af parkeringspladser til alle lejere.

Der er fælles vaskekælder med vaskemaskiner og tørretumbler, 2 fælles kælderrum til cykler og 1 kælderrum til barnevogne.

Githa Klarstrup fortæller, at RealMæglerne ser frem til at vise de moderne lejligheder til alle, som har lyst til at kigge forbi.

På grund af landets aktuelle situation med Coronasmitte, vides det ikke på nuværende tidspunkt om Åbent hus-arrangementet bliver flyttet, men hold øje med facebooksiden for RealMæglerne Klarstrup og Sørensen.

En markant bygning

Rådhuset er en markant bygning, som blev opført af murermester Brøndsted, i forbindelse med dannelsen af Hvidebæk Kommune i 1970. Ejendommen ligger meget centralt i Ubby med nem adgang til både indkøb, skole, hal og bus til døren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0