AnnonceLuk annonce
Sigtes for at lokke drabsofre til Kalundborg

20-05-2021

To mænd i 20'erne mistede livet efter et skyder i ved Meny i Kalundborg 17. november sidste år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 20-årig mand, der onsdag blev anholdt i forbindelse med dobbeltdrabet i Kalundborg sidste år, er blevet varetægtsfængslet ind til foreløbigt 15. juni. Det har en dommer i Retten i Holbæk besluttet i et grundlovsforhør torsdag.

En 20-årig mand blev onsdag anholdt på en adresse i Kalundborg onsdag, og torsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør og er nu varetægtsfængslet frem til 15. juni. 

Sigtelsen blev læst op ved grundlovsforhøret, der ellers blev holdt for lukkede døre. Den 20-årige er sigtet for medvirken til drabet ved at have deltaget i planlægningen.

”Han har deltaget i planlægningen og rekognosceringen, og det er ham, der har lokket de afdøde til Kalundborg,” siger anklager Anja Liin til Ritzau

Den 20-årige nægtede sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig.

Dobbeltdrabet fandt sted 17. november sidste år på parkeringspladsen foran supermarkedet Meny på Nørre Allé i Kalundborg.

Her blev to mænd dræbt af skud, mens en tredje blev ramt af flere skud. Den hårdt sårede mand overlevede og kunne efter ti dages behandling på sygehus udskrives.

Selv om nu seks mænd nu er mistænkt i forbindelse med dobbeltdrabet, afviser politiet ikke, at der vil ske flere anholdelser i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0