AnnonceLuk annonce
2 x populær jazz på Postgaarden

16-09-2020

To x jazzkoncerter på Postgaarden i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 20. september og den 8. oktober er der jazz på Postgaarden i Kalundborg, hvor Kalundborg Blues og Jazz orkester har arrangeret jazzmusik.

Den 20. september kl. 15.00 spiller Skandinaviens mest succesfulde unge jazzband, Six City Stompers. Bandet består af unge talentfulde og anerkendte musikere, der sætter en meget høj musikalsk standard og bidrager med en forfriskende brise til den traditionelle jazzscene. Alle medlemmer af bandet har en barndom med Louis Armstrongs musik til fælles. Der er ikke mange unge, der spiller klassisk, traditionel og New Orleans Jazz, og med deres kærlighed til genren var det derfor naturligt for de seks drenge at danne bandet Six City Stompers. 

Nogle af bandets sange er blevet fundet i bogen af gode gamle evergreens og andre er originaler. I sommeren 2006 vandt de "European Championship of Traditional Jazz" publics førstepræmie i Paris. Bandet blev dannet i 2004, og siden da har de turneret mest i skandinaviske lande, men også i andre dele af Europa og Kina. De har spillet på næsten alle de danske jazzfestivaler samt spillet live på landsdækkende tv i Danmark og Norge. 

Lineup:

  • Mads Mathias; vokal, saxofoner 
  • Peter Marott; trompet 
  • Peter Rosendal; Flugabone, klaver
  • Regin Fuhlendorf; banjo og guitar 
  • Kasper Tagel; bas 
  • Morten Ærø; trommer

Gypsy Jazz den 8. oktober

Når Jacob Fischer Gypsy Jazz Trio går på scenen på Postgaarden den 8. oktober serveres der tillige smørrebrød fra Meny Kalundborg. I denne stringswing gruppe vil guitaristen Jacob Fischer folde sig ud i sit mest Django Reinhardt inspirerede hjørne. Han har samlet en trio med næsten samme besætning som den berømte "hot club de France". Violinisten Bjarke Falgren finder inspirationen fra Stephane Grapelli og Svend Asmussen frem. Sammen med Andreas Møllerhøjs kontrabas kaster de sig ud i Django klassikere blandet med egne påfund ud i sigøjnerjazzen.

Lineup:

  • Bjarke Falgren : violin
  • Jacob Fischer : Guitar
  • Andreas Møllerhøj : Kontrabas

Der serveres mad kl. 18.30, og musikken begynder kl. 20. Billetsalg til begge arrangementer hos Alfa Optik i Kalundborg samt Kontoret i Kalundborg. Resterende billetter sælges ved indgangen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0