AnnonceLuk annonce
19-årig mand skal vækkes af sit koma efter ulykke

17-02-2017

Af Jens Nielsen

En 19-årig mand fra Kalundborg, forulykkede onsdag sammen med seks andre unge i en personbil ved Højby i Odsherred. Han pådrog sig alvorlige kvæstelser men er nu uden for livsfare.

Sent onsdag aften kørte en personbil med syv unge galt i en soloulykken ved Højby. Bilen kom ifølge politiet kørende med 100 kilometer i timen, og flere af passagerne sad uden sikkerhedssele, skriver TV Øst.

Af endnu ukendte årsager mistede føreren af bilen herredømmet, hvorefter den skred ud på en nærliggende mark og rullede rundt. Flere af de unge blev slynget ud af bilen.

En 19-årig mand fra Kalundborg kom slemt til skade ved ulykken, som kostede en 17-årig kammerat fra Holbæk, livet.

Den 19-årige pådrog sig hovedskader ved uheldet, og blev først kørt til Holbæk Sygehus hvorefter han senere er blevet flyttet til Odense Universitetshospital. Her har lægepersonalet nu godt nyt om den unge mands tilstand, skriver TV Øst.

”Vi har fået af vide, at han skal vækkes fra sit kunstige koma i løbet af fredagen. Hans tilstand er i bedring og derfor uden for livsfare", fortæller vagtchef Arne Aabech fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV Øst.

Når den unge mand har sundet sig, skal politiet afhøre ham om sagen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0