AnnonceLuk annonce
18-årig elev omkommet i tragisk ulykke

06-02-2017

Allikelund Gymnasium. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 18-årig ung mand fra Ubby, der er elev på Allikelund Gymnasium i Kalundborg, er omkommet i en tragisk ulykke i Grønland.

En 18-årig ung mand er omkommet i en snescooterulykke i Sisimiut. Ulykken skete lørdag på ruten fra Sisimiut mod Kangerluarsuk Tulleq i Grønland.

Den 18-årige var i Sisimiut i forbindelse med en skoletur, sammen med HTX klassen fra Allikelund Gymnasium, en tur som skulle have varet frem til på torsdag, men som nu er afbrudt, og eleverne kommer retur til Kalundborg i dag mandag.

”Der er tale om en meget tragisk ulykke, og vi har gjort alt for at støtte deroppe”, fortæller Kim Nørgaard, rektor på Allikelund Gymnasium, og fortsætter, ”Vores tanker går selvfølgelig i første omgang til familien, men det er en svær tid også for os her på skolen, men vi står sammen”.

De øvrige elever på Allikelund Gymnasium er blevet informeret om den tragiske ulykke mandag morgen.

I forbindelse med snescooterulykken lørdag blev politiet tilkaldt, den 18-årige var kommet slemt til skade, og blev straks fragtet til Sisimiuts Sundhedsvæsen, hvor man forsøgte genoplivning, men hans liv stod ikke til at redde, og den 18-årige blev erklæret for afgået ved døden af sine kvæstelser, oplyser politiet i Sisimiut til det lokale medie, KNR.

”Han var ude at køre med nogle kammerater og en lokal guide på en rute for sådan nogle køretøjer. På tilbagevejen rammer han en sneforhøjning og bliver kastet af scooteren, og her kommer han så slemt til skade, at han ud på eftermiddagen mistede livet”, fortæller vicepolitiinspektør Johan Davidsen fra politiet i Sisimiut til TV ØST.

Politiets undersøgelse peger indtil videre på, at der var tale om et hændeligt uheld.

HTX klassen var på genbesøg i Grønland, efter at en skoleklasse fra Grønland tidligere har besøgt Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0