AnnonceLuk annonce
17-årig kørte ind i hus og stak af

16-12-2019

Af Jens Nielsen

En 17-årig ung mand valgte at stikke af fra et færdselsuheld lørdag nat, efter at han påkørte et hus i krydset Røsnæsvej-Ågerupvej.

Lørdag nat, kl. 04.59 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt ind i et hus i krydset ved Røsnæsvej – Ågerupvej på Røsnæs.

Ved politiets ankomst til uheldsstedet kunne politiet konstatere, at ingen var kommet til skade og at føreren af bilen var stukket af fra stedet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Samtidig fik politiet en henvendelse fra pårørende til en 17-årig mand fra Kalundborg om, at hans bil måske var blevet stjålet.

Den forulykkede bil var ikke registreret og også uden forsikring. Efterforskning i sagen ud fra anmeldelsen om det mulige biltyveri, førte politiet frem til en ædru, 17-årig mandlig bilejer, som sluttelig erkendte, at han havde været fører af bilen på uheldstidspunktet.

Han havde ikke noget kørekort og var forinden kørt ad Røsnæsvej mod vest, da han i krydset af ukendt årsager mistede herredømmet over bilen og påkørte huset.

Politiet har nu optaget rapport i sagen om færdselsuheldet, når den 17-årige formentligt skal stilles til ansvar for kørslen og uheldet. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0