AnnonceLuk annonce
16-årig alvorligt kvæstet i traktorulykke

08-04-2019

Af Jens Nielsen

En 16-årig ung mand blev lørdag morgen fundet på en mark ved Kulby, Høng, efter at han formentligt var kørt over af enten en traktor eller tromlen, der var tilkoblet traktoren.

Lørdag morgen kl. 08.27 slog en lokal, 51-årig kvinde alarm, idet hun havde fundet en kvæstet ung mand liggende på en mark på Kulbyvej ved Høng.

Kort efter denne anmeldelse havde to mænd, der kørte i bil ad Kulbyvej, set en traktor med tilkoblet tromle køre langsomt og uden fører på marken. Mændene havde derfor standset deres bil og var løbet hen til traktoren, som de fik stoppet.

Ved at følge sporet bagud fik de på den modsatte side af en bakketop øje på kvinden, der stod ved den kvæstede mand.

Ved ambulancens ankomst blev han tilset af ambulancepersonale, der afventede en lægehelikopters ankomst. I lægehelikopteren blev den kvæstede mand fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han fik konstatereret adskillige brud på sine ribben.

Politiets foreløbige efterforskning fik klarlagt, at den kvæstede var en 16-årig ung mand fra Slagelse, der havde været i gang med at tromle marken. På et tidspunkt havde han formentlig været ude af traktoren for at fjerne en sten, men var formentlig under uheldige omstændigheder blevet kørt over af enten traktoren eller tromlen med kvæstelserne i brystet til følge.

Den 16-årig havde kørekort til traktor, og blev senere på dagen meldt uden for livsfare under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den 16-årig er endnu ikke afhørt i sagen, hvorfor politiet endnu ikke kender de præcise omstændigheder i sagen, der behandles som en arbejdsulykke.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0