AnnonceLuk annonce
150 års jubilæum

22-10-2019

Personalet i Dragsholm Sparekasse, Kalundborg, er klar til at markere 150-års dagen. Fra venstre, Nanna Jørgensen, Susanne Jensen, Thomas Nielsen, Thomas Levy Nielsen, Marianne Enøe og Signe Strøm Kragh-Rasmussen. Ikke alle medarbejdere havde mulighed for at være til stede ved fotograferingen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Dragsholm Sparekasse fejrer 150 års jubilæum den 31. oktober.

150 år. Dragsholm Sparekasse er efterhånden en ældre dame. Det fejrer man i afdelingen i Bredgade i Kalundborg, hvor afdelingsdirektør, Thomas Levy Nielsen, fortæller, at man den 31. oktober har fået opsat en pølsevogn ude foran banken i Bredgade mellem kl. 15 og 17, hvor der er gratis pølser m.m., ligesom der er arrangeret en konkurrence.

I hele uge 44 fejrer Sparekassen faktisk sin 150 års fødselsdag med forskellige aktiviteter over for garanter og kunder, dog har Dragsholm Sparekasse i Kalundborg valgt at fejre jubilæet på selve dagen.

”Vi har valgt at fejre jubilæet en enkelt dag, og får en pølsevogn ud den 31. oktober. Derudover laver vi en konkurrence samme eftermiddag. De andre dage i ugen har vi ikke rigtig noget i anledning af jubilæet,” siger Thomas Levy Nielsen.

Noget at fejre

Dragsholm Sparekasse har fortsat stor fremgang både i forhold til tilgang af nye kunder og vækst i udlån og indlån på henholdsvis.

”Jeg tror helt klart, at det handler om, at vi er synlige i lokalområdet. Regnskabet for de første ni måneder af året viser, at Sparekassen fortsat har tilgang af nye kunder og en betydelig vækst i forretningsomfanget, og det er vi selvfølgelig meget glade for,” siger Thomas Levy Nielsen. 

Tak til kunderne

Dragsholm Sparekasses administrerende direktør Claus Sejling er ligeledes meget tilfreds med udviklingen i Sparekassen.

”Vi leverer endnu engang et rigtig godt regnskab, som dokumenterer, at vores indsatser i lokalområdet gør en forskel, og at vores ambition om at være kundernes foretrukne pengeinstitut i vores markedsområde er et realistisk mål. Vi er fortsat i stand til at tiltrække nye kunder hver dag, samtidig med at vores eksisterende kunder laver flere forretninger med os. Det er vi naturligvis meget tilfredse med, og jeg synes, vi endnu engang skylder vores kunder en meget stor tak for den tillid, de viser os.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0