AnnonceLuk annonce
15 år med Natteravnene

17-09-2016

Natteravnene i Kalundborg på Sundhedsmesse.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Natteravnene i Kalundborg kan i år fejre 15 års jubilæum, og er stadig en aktiv del af nattelivet i Kalundborg.

Natteravnene begyndte at gå deres ruter i juni for 15 år siden. De har været synlige på gader og stræder, og er det stadig.

”Vi er stadig meget aktive, og det kører rigtig godt lige nu, da der er kommet flere med i bestyrelsen og i foreningen. Vi er 20 i foreningen og fem i bestyrelsen. Det har lettet mit arbejde gevaldigt, da jeg næsten stod med det hele før i tiden. Nu er posterne delt ud, og vi har netop fået fire nye medlemmer til Sundhedsmessen,” siger Jørgen Pedersen, der er formand for Natteravnene i Kalundborg.

Natteravnene vil helst ud at gå på gaderne og være synlige, og være fri for alt papirarbejdet, men sådan noget følger med en forening.

Vi vil bare gerne ud at gå, men der er jo også et bestyrelsesarbejde, der skal passes, sådan er det jo. Derfor er det også dejligt, at vi nu er blevet lidt flere, der kan hjælpe til,” siger Jørgen Pedersen.

Mere stille end tidligere

Jørgen Pedersen har været med fra begyndelsen for 15 år siden, og han kan se, at der er blevet mere stille i byens natteliv.

"Da vi startede for 15 år siden, var der knald på. I dag er der meget færre unge i byen i weekenden, og det hører jeg generelt fra alle andre byer også på nær de større. Dengang var der ofte slåskampe, og mange var meget fulde, det ser vi ikke på samme måde i dag. Men derfor er det stadig en god ting, at vi er der for dem, der stadig færdes ude i nattelivet. Natteravnene har gjort en stor forskel, siden vi startede, hvilket vi har fået af vide af mange, herunder også politiet,” siger Jørgen Pedersen.

Den yngste Natteravn i Kalundborg er et par og tyve, og den ældste i halvfjerdserne, Natteravnene favner derved bredt, og alle er velkomne.

"Der kan altid bruges en hånd mere," siger Jørgen Pedersen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0