AnnonceLuk annonce
125 MTB ryttere til start i Black Ninja MTB Vintercup

24-02-2019

Tekst og foto: Jens Nielsen

125 MTB-ryttere stillede til start søndag formiddag i Kalundborg, da Kalundborg Cykle Club afviklede 5. afd. af Black Ninja MTB Vintercup 2018-2019.

I det flotteste og mest optimale vejr stillede 125 MTB-ryttere, søndag formiddag, til start i Munkesøen i Kalundborg, for at deltage i 5. afd. af Black Ninja MTB Vintercup 2018-2019.

Star/mål området var som tidligere, på Munkesø stadion, og den 4,5 km. lange rute gik gennem skov, stier, asfalt og grus, græs, og med masser af stigninger, især det spor som er lavet på skrænten op mod Esbern Snares vej gav deltagerne nok at se til, og flere af deltagerne måtte af cyklen for at trække.

Mange af rytterne har kørt dagens rute flere gange tidligere, men i år var ruten vendt om og det gav lige pludselig helt nye udfordringer.

Black Ninja MTB Vintercup 2018-2019 er en sjællandsk løbsserie for mountainbike ryttere. 6. og sidste afdeling køres i Sorø d. 10.marts.

Mange af deltagerne var fra den arrangerende klub, og især de helt unge som kører under navnet KCC Kidz, var flot repræsenteret.

Flotte resultater til de lokale

I klassen Sport blev det til en flot sejr til Malte Glad, og der var også en sejr til Lars Mørkeberg i klassen Sport50, hvor Hans Damgaard Hansen blev nr. 2.

Henrik Jensen vandt i klassen Motion og i U15 sikrede Malthe Brandt sig en 2. plads.

Endelig var der også topplaceringer i Motion60, med Hans Jørgen Hansen som nr. 1. og Knud Werth lige efter på 2. pladsenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0