1200 kvm. ny CrossFit Box tager form

Ægteparret Shannie og Michael da Silva midt i byggepladsen som inden længe bliver til en topmoderne CrossFit Box og Yogastudio. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ægteparret Shannie og Michael da Silva er tæt på at deres store drøm om eget CrossFit Box og yogastudio i Kalundborg, bliver virkelighed. Lige omkring 1. marts åbner de CrossFit Kalundborg & Yogastudio i en af de store haller i erhvervscenteret Casa Danica A/S på Hareskovvej i Kalundborg.

For efterhånden mange år siden var den store hal hos Casa Danica A/S en del af produktionen af Carmen Curlere, men nu er håndværkerne godt i gang med at omdanne godt 1200 kvadratmeter af den store hal til en topmoderne CrossFit Box og Yogastudio.

Det er ægteparret Shannie og Michael da Silva fra Kalundborg, som håber at kunne slå dørene op lige omkring 1. marts, og tilbyde topmoderne CrossFit - Personlig træning - Kostvejledning - Stressterapi - Yoga – Mindfulness.

Det her har intet med et traditionelt motionscenter at gøre, det her er et amerikansk koncept som vi betaler for at kunne bruge, og Michael har taget en amerikansk uddannelse for at vi kunne blive godkendt, og man skal enten til Slagelse eller Holbæk for at finde noget tilsvarende, og vi ved at mange fra Kalundborg kører dertil, og det har vi i øvrigt også selv gjort, derfor tror vi på ideen,” fortæller Shannie da Silva.

Interessen for CrossFit Kalundborg & Yogastudio har allerede været stor. De to første såkaldte bootcamps, som er annonceret via Facebook, er allerede fuldtegnet, og flere firmaer har alle lavet aftaler med ægteparret.

”Det er vigtigt at fortælle, at det kan godt være at CrossFit lyder som noget super hardcore og det kun er for få udvalgte, men det er for hele familien, det er kun er spørgsmål om hvor meget vægt der kommer på, og det er kompetente trænere vi har, alle kan deltage og man skal ikke være bange for at være nybegynder, alle kan træne sammen uanset niveau,” siger Michael da Silva.

I CrossFit Kalundborg & Yogastudio bliver der mulighed for at deltage i holdtræning lige fra morgenstunden og til ud på aftenen alle ugens dage, men der bliver også mulighed for at træne selv for dem som er til det.

Shannie og Michael da Silva har allerede sat holdet som skal stå for træningen, de var samlet fredag sidst på eftermiddagen for første gang for bl.a. at få taget billede til hjemmesiden.

Men før ægteparret kan slå dørene op til deres nye drøm skal håndværkerne lige være færdig, lige nu er de i gang med at sætte skillerum op til 144 kvm. yogasal, hvor der bliver guldvarme, der etableres behandlerrum hvor fx en fysioterapeut, personlige trænere og andre i sundhedens tegn, kan leje sig ind, så skal der laves toiletter, omklædning, personalerum, hele loftet skal males med en speciel brandhæmmende maling, og hele gulvet skal beklædes med gummimåtter og der skal sættes redskaber ind.

CrossFit Kalundborg & Yogastudio bliver holdt i en rå stil hvor kabelbakker, rør og el tavler forbliver som de er nu, der bliver også en hyggeafdeling og et børnehjørne, så inden længe kan ægteparret da Silva melde ud hvor når der bliver mulighed for at købe medlemskab.

Del