AnnonceLuk annonce
11 ny renoverede lejligheder klar ved det gamle sygehus

24-07-2019

Alle lejligheder har bl.a. fået helt nyt køkken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tidligere sygeplejeboliger ved det gamle Kalundborg Sygehus er nu blevet til 11 ny renoverede lejligheder, som bl.a. kan lejes ud til studerende.

Senest har de to små boligblokke ved siden af det gamle Kalundborg Sygehus på Frederik Andersensvej i Kalundborg, været brugt til at huse flygtninge, men nu er de 11 2-værelses lejligheder blevet renoveret og er klar til at nye lejere flytter ind, i den ene af de to boligblokke.

Hver af lejlighederne er på omkring 55-60 kvadratmeter og indeholder køkken, bad, stue og et værelse, samt et lille depotrum, og en altan.

Alle lejlighederne har fået nyt køkken, nye fliser, toilet og håndvaske i badeværelset, og der er lagt nyt gulv i lejlighederne, så de er lige til at flytte ind i.

Endvidere oplyser Ejendomsselskabet Kalundborg P/S, som ejer ejendommen samt det gamle sygehus, at der kan opsættes en skillevæg hvis fx to studerende vil dele en lejlighed.

Den anden af de to boligblokke indeholder kun værelser med fælles køkken og bad på gangene, men den er der endnu ikke lavet en plan for.

Sygehus stadig til salg

Det gamle Kalundborg Sygehus er stadig til salg, men der forhandles fortsat med en Kinesisk biomedicinvirksomhed, der påtænker at lave et videnskab- og teknologi center i de gamle bygninger, men der er endnu ikke underskrevet nogen kontrakt.

Læs også: Forhandling med kinesisk delegation om sygehus er i gangFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0