AnnonceLuk annonce
10.000 forbrugere får varmt vand før tid

01-08-2019

Projetleder Kenneth Aagaard, tv, havde god grund til at være helt afslappet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Torsdag først på eftermiddagen er Kalundborg Forsyning begyndt at fylde vand på den store hovedledning til fjernvarmen igen. Det store arbejde med at udskifte et stykke af røret ved Svanevej, er gået over al forventning.

Projektleder Kenneth Aagaard fra Kalundborg Forsyning står helt roligt og snakker med de øvrige håndværkere på Svanevej i Kalundborg, torsdag først på eftermiddagen. Og det har han også god grund til, det omfattende renoveringsarbejde på hovedledningen til fjernvarmen er nemlig gået over al forventning, og der er varme på vej i rørene igen.

”Vi er begyndt at fylde vand på igen, og jeg regner med at midtbyen har varme og varmt vand omkring kl. 16, mens forbrugerne i den yderste ende nok først har varmt vand omkring midnat,” fortæller Kenneth Aagaard, og fortsætter,

”Alt er gået helt efter planen, og så tror jeg at smedene gav den en ekstra skalle fordi der blev lovet mere regn.”

Kalundborg Forsyning havde varslet at der ville være lukket for det varme vand i 56 timer, og at der først ville blive åbnet for varmen igen fredag kl. 02, men forbrugerne kan nu glæde sig over at der kommer varmt vand i hanerne før det tidspunkt som først var lovet.

Kalundborg Forsyning har brugt lokale håndværkere til det store omfattende arbejde, entreprenør Benny Petersen har haft opgaven i hovedentreprise og det er Raklev Smedene som har udført de mange svejsninger, mens Obel Transport har bistået med en lastbilkran til de tunge løft.

10.000 adresser uden varmt vand i 56 timerFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0