AnnonceLuk annonce
10.000 bilvask på kun godt et år

22-04-2020

Elsebeth Jensens bil blev vasket som nr. 10.000, her får en overrakt en kurv af Marc Andreasen, erhvervssælger og værkfører hos Lips Autoteknik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby åbnede en helt ny vaskehal for godt et år siden, og kunderne strømmer til, nu er der vasket 10.000 person og varebiler.

Lars Larsen, indehaver at Lips Autoteknik på Navervænget i Rørby, satsede stort og byggede til sit i forvejen store autoværksted, bl.a. blev der bygget en helt ny vaskehal og sat en vaskemaskine til person- og varevogne ind. Vaskehallen åbnede d. 2. martrs 2019, og det skulle vise sig at være en rigtig god ide, den nye vaskemaskine har nemlig lige rundet 10.000 vaske på kun godt et år.

Tirsdag eftermiddag modtog Elsebeth Jensen fra Ubby en flot kurv, da hun var forbi Lips Auto for at vaske sin bil, det var nemlig hendes bil der blev vasket som nr. 10.000, og det ville Lips Autoteknik gerne lige markere.

Elsebeth Jensen er fast kunde hos Lips Autoteknik, og er glad for muligheden for at kunne vaske sin bil lokalt.

”Det er dejligt, at der er plads til en vaskehal i sådan et lille lokalområde, så ikke alt skal foregå inde i selve Kalundborg,” siger Elsebeth Jensen, og fortsætter,

”Og så tror jeg også succesen skyldes at her altid er pænt og rent, så man får lyst til at komme her.”

Med det store antal vaskede biler, var det den helt rigtigte beslutning som Lars Larsen tog tilbage i 2018.

”Vi håber at vi kan komme op og vaske 5000 biler om året, så er vi glade, samtidig kan vi give vores værkstedskunder en bedre service og aflevere en nyvasket bil når den har været til service,” sagde Lars Larsen tilbage i august 2018 inden byggeriet endnu var sat i gang.

Vaskemaskinen kan styres via en app på telefonen, så kunden kan betale sin vask og starte vaskemaskinen mens man sidder i bilen, et system der til tider har givet udfordringer for kunder og personale.

”Vi skal indrømme at der har været en del børnesygdomme med den app som kunderne kan købe deres vask på, men nu virker det som det skal, og vi er meget taknemmelige for kundernes opbakning og tålmodighed,” siger Marc Andreasen, erhvervssælger og værkfører hos Lips Autoteknik.

Svanemærket

Vaskemaskinen kan vaske de helt store varebiler, som er op til 2,90 meter i højden og 2,5 meter i bredden, og maskinen er svanemærket, hvilket betyder at vandforbruget typisk ligger helt nede på 35 – 40 liter vand pr. vask.

Vaskehallen har installeret et bakteriologisk rensningsanlæg, så det vand der bruges til bilvasken, renses og genbruges inden det ledes ud i et kontrolleret afløb.

Vaskehallen får åbent alle ugens syv dage fra kl. 6 til 23.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0