AnnonceLuk annonce
100 flasker vin og spiritus stjålet fra vinkælder

12-11-2018

Af Jens Nielsen

100 flasker vin og spiritus er stjålet fra en vinkælder på Gl. Sorøvej i Rørby. Indbrudstyve har også været på spil flere andre steder i kommunen.

En villa på Gl. Sorøvej, som er til slag, har haft ubudne gæster i ugen der er gået. Gerningsmanden er kommet ind ved at opbryde en hoveddør med formentligt et koben.

Huset er stort set tomt, men i kælderen er skuffer og skabe gennemrodet, og fra husets vinkælder er der stjålet omkring 100 flasker vin og spiritus, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Indbruddet er sket mellem onsdag kl. 10 og søndag kl. 14.30

Politiet efterlyser tynd og ranglet mand

Fredag formiddag har der været indbrud i en villa på Nyrupvænget i Kalundborg. Gerningsmanden har brudt en terrassedør i kælderetagen op, formentligt med et koben.

Der har været færden i husets festlokale, stuen og badeværelset.

I forbindelse med indbruddet efterlyser politiet en mand med flg. signalement, ca. 25 år, 170-180 cm høj, tynd, ranglet, mørk hud. Iført hættetrøje, jakke eller trøje med orange højre ærme. Kørende i en Hyundai Getz, lyseblå, personbil.

Fra stedet er stjålet guldhalskæder og guld armbånd, parfumer og to lamper.

Indbrud i virksomhed

En virksomhed på Holbækvej i Kalundborg har også haft indbrud. En 30x30 cm. stor termorude i en have-/terrassedør er smadret med en belægningssten, hvorefter gerningsmanden har skaffet sig adgang til virksomheden.

I stueplan er skuffer i to skriveborde blevet gennemrodet, og fra stedet er stjålet Iphone mobiltelefoner og en pengekasse.

Politiet har sikret sig dna spor fra dørhåndtaget.

Indbruddet er sket mellem fredag kl. 18 og lørdag kl. 15.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0