AnnonceLuk annonce
100 år med pensel og malerrulle blev fejret

07-04-2017

Janni Falster tager første stykke af den flotte lagkage. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Malerfirmaet Falster Aps blev startet for 100 år siden, Janni Falster er 4. generation af firmaet. Fredag var der indbudt til reception for at fejre 100-års dagen.

Kunder, familie, venner og kollegaer mødte fredag eftermiddag op til reception i BH’s lokaler i Nygade for at fejre 100 års jubilæum i familiemalerfirmaet Falster Aps.

Det er 100 år siden at Thorvald Emil Jensen etablerede malerforretning i Spangsbro, her blev alle kunder besøgt på cykel og det begrænsede selvfølgelig størrelsen af kundekredsen.

I 1950 overtager sønnen Villy Jensen malerfirmaet. På det tidspunkt blev cyklen afløst af bil samtidig med at kundekredsen blev større.

I 1982 kommer Villy Jensens søn Terkel Falster med i firmaet, og i 1987 overtager Terkel Falster firmaet helt og firmaet hedder herefter Villy Jensen og søn v/ Terkel Falster, firmaet flytter derefter fra Spangsbro til Kalundborg.

I Januar sidste år gav Terkel Falster pensel og malerrulle videre til 4.generation, datteren Janni Falster. Janni er udlært i firmaet, i dag er firmanavnet Malerfirmaet Falster Aps.

Der er udlært rigtigt mange lærlibge gennem årene, flere af dem mødte op til receptionen hvor der blev budt på ristede pølser, bøfsandwich og lagkage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0