AnnonceLuk annonce
10 lørdage med madmarked i Kordilgade

08-06-2021

Af Jens Nielsen

Det første af 10 madmarkeder hen over sommeren starter på lørdag på gågaden i Kalundborg. Med madmarkederne håber Kalundborgegnens Erhvervsråd at skabe en ny tradition på gågaden i Kalundborg.

Lørdag den 12. juni klokken 10 går det løs med det første madmarked i Kordilgade, og meningen er, at det skal køre hen over de næste 10 lørdage. Under stærk inspiration fra Slagter Jacob, blev idéen født en råkold februar dag, og nu krydses der fingre for 10 gode sommerlørdage.

Der vil være smagsprøver og salg af lækre brød, grøntsager, vin, bolsjer, nødder og en masse andet. Der er ikke samme udbydere på alle 10 markeder, men der vil hver eneste lørdag være noget at komme efter.

”Vi håber, at madmarkerne kan blive en tilbagevendende tradition hver sommer, traditioner har det med at blive en succes,” fortæller projektleder Morten Hass Augustsen fra Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Boderne til madmarkedet vil blive placeret i den vestlige ende af Kordilgade fra Slagter Jacob og hen mod Skibbrogade.

Få en snak om en uddannelse

ZBC Kokke og Tjenerskole vil være der alle lørdage med smagsprøver på hvad der er i boderne, og ikke mindst en god snak og inspiration. Så har man et ungt menneske i familien der gerne vil den vej, er der også mulighed for en snak om dette.

Plads til flere

Det er Kalundborgegnens Erhvervsråd som står bag de 10 madmarkeder i Kordilgade, og skulle der være en producent eller en anden, der på en eller anden måde beskæftiger sig med fødevarer, og som kunne have interesse i at deltage, er de velkomne til at kontakte projektleder Morten Hass Augustsen på telefon 40 73 50 85 eller på mail mha@kalundborgerhverv.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0