AnnonceLuk annonce
10-års jubilæum med stor jubilæumskoncert 

27-01-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

I oktober 2019 havde Musisk Skoles rytmiske voksenkor Kor-Vision 10 års jubilæum. Det bliver nu fejret.

Det blev i sin tid slået stort op i avisen, at der startede et rytmisk kor for voksne på Musisk Skole. Kor-Vision sang deres første koncert ved Musisk Skoles sommerkoncert i 2010 og bestod dengang af ca. 20-25 sangere. I dag udgøres Kor-Vision af 30 sangere fordelt på seks stemmegrupper. 

Kor-Vision har sunget adskillige koncerter – på Vandrerhjemmet, Raklev Kirke, Vor Frue Kirke, Jernholtparkens plejehjem, Ubberup Højskole og selvfølgelig til Musisk Skole store sommerkoncert med mange flere. Siden 2016 har koret været under ledelse af korleder Clara Birch, og bliver nu akkompagneret af Ditte Askholm på klaveret. 

Jubilæet fejres med en stor jubilæumskoncert fredag den 7. februar kl. 19 i koncertsalen på Musisk Skole. Koncerten består af to dele. Første del starter med smukke sange om kærlighed og livet, der gerne skulle røre publikum. Anden del af koncerten bliver akkompagneret af et velspillende band fra Musisk Skole, og består af sange, der gerne skulle få det til at krible i dansefødderne. 

Der er gratis adgang, og i pausen kan man købe øl, vin, sodavand og snacks. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0