AnnonceLuk annonce
10 år med eget autoværksted

31-01-2021

Af Jens Nielsen

Claus Lanther kan mandag d. 1. februar fejre 10-års jubilæum som selvstændig mekaniker med værkstedet Lanthers Auto i Elmegade, Kalundborg.

Egentligt havde Claus Lanther et udmærket job som værkfører, men både Claus’ far og Ole Jensen, indehaver af Ole Jensens Autoværksted, og god ven med Claus, pressede på og mente at Claus Lanther skulle starte sin egen forretning.

Efter nogen betænkningstid fandt han lokalerne i Elmegade 36 og åbnede sit nye værksted for kunderne. I morgen mandag er det 10 år siden.

”Jeg havde ikke en eneste kunde da jeg åbnede den første dag, ingen aftaler af nogen art, jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg tænkte på,” fortæller Claus Lanther.

Det er nu 10 år siden, derefter er kunderne kommet i en lind strøm gennem alle årene og i dag har Claus en mekaniker ansat på fuld tid ud over sig selv.

”Vi får rigtigt mange kunder ved mund til mund, hvor vores kunder anbefaler os til andre, og så gør vi alt for at behandle vores kunder ordentligt,” fortæller Claus Lanther, som ikke har fortrudt en eneste gang at han startede sit eget autoværksted.

Lanthers Auto tilbyder alle former for autoreparationer, om det er et serviceeftersyn, skift af en udstødning, skift af dæk, eller en hvilken som helst anden reparation, så er Claus Lanther klar.

Jubilæumsdagen skulle have været fejret med både pølsevogn og øl og vand, men det er desværre ikke muligt lige nu, så derfor bliver mandagen en helt almindelig arbejdsdag på værkstedet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0