AnnonceLuk annonce
10 år i den gode sags tjeneste

20-08-2018

Medborgerhuset i Bredgade, Kalundborg. Foto: Jens Nieslen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I næste uge fylder Støtteforeningen Medborgerhusets Venner 10 år, og det skal fejres på forskellig vis. 

Tirsdag den 28. august fejrer Støtteforeningen Medborgerhusets Venner 10 års fødselsdag. I de ti år, foreningen har eksisteret, har den bidraget til, at en lang række medborgere har få en form for oplevelse eller støtte i en hverdag, der ofte kan være svær.

Oplevelser i ind- og udland

Der en i tidens løb blevet arrangeret en mangfoldighed af ture. I år fx til Zoologisk Have, Knuthenborg, “Blå flag” i Havnsø og senest til Olsen-Banden museet på Nordisk Film.Gennem årene har mange borgere også været på ferieture i ind- og udland. I år har en gruppe sejlet på de engelske floder, mens en anden gruppe var i Normandiet. Sidste år gik turen til Småland og besøg på High Chaparel.

I Medborgerhuset arrangeres blandt andet Matadorquiz, pandekage-dag, fremvisning af billeder fra turene m.m. I byfestugen afholdes loppetorv, og ved juletid viser aktiviteterne i huset sin større berettigelse for de mange medborgere, der nok ellers ville sidde alene hjemme, mens alle andre fester med familie og venner. 

I julemåneden er der julefrokost, julebanko, rafling og ikke mindst juleaften, hvor næsten 100 mennesker holder juleaften sammen - med traditionel julemad og gaver til alle - ofte fremstillet af frivillige i Støtteforeningen.

God opbakning fra virksomheder i lokalsamfundet

Støtteforeningen har gennem årene haft stor bevågenhed hos byens handlende, erhvervsliv og organisationer. Deres økonomiske støtte har gjort de mange aktiviteter mulige.

Støtteforeningen Medborgerhusets Venner fejrer de ti år på selve dagen – den 28. august - i teltet ved Medborgerhuset. Her er der fællesspisning kl.12 og derefter underholdning ved Richard Ragnvald og afsluttende musik og “asfaltbal”. Deltagelsen er gratis, men der skal hentes en adgangsbillet i Medborgerhuset senest i dag den 20. august. Der vil kunne købes sodavand, kaffe/te og kage i teltet.

Dagen før – altså den 27. august - vil man, i Støtteforeningen, gerne se repræsentanter for alle samarbejdspartnere til en fødselsdagsreception i Medborghuset kl. 14.30-16, hvor Medborgerhusets vil servere deres version af “det sønderjyske kaffebord.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0