AnnonceLuk annonce
1. spadestik til 44 nye almene boliger

08-03-2019

Borgmester Martin Damm tog det første spadestik sammen med bestyrelsesformand for VAB, Jørgen Madsen. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Fredag blev der taget første spadestik til 44 nye almene familieboliger på Lupinvej i Kalundborg.

Kalundborg kommune har vedtaget, at der skal bygges 44 nye boliger på Lupinvej i Kalundborg. Det er Vestsjællands Almene Boligselskab som opfører boligerne på området bag Stark og Meny. Byggeriet består af fem blokke i to etager med en fælles svalegang.

Fredag middag var der indbudt til første spadestik på byggeriet, og her kunne direktør for VAB, Karsten Krüger, fortælle de fremmødte at der har været udfordringer undervejs, men nu er der i den grad medvind på projektet, som hentydning til fredagens stærke blæst.

Der var også en tak til Kalundborg Kommune for et godt samarbejde om byggeriet.

Borgmester Martin Damm tog det første spadestik sammen med bestyrelsesformand for VAB, Jørgen Madsen, en inden kunne han lige aflive en myte, nemlig at de mange almennyttige boliger der bygges rundt om i kommunen ikke er boliger til flygtninge,

"Det har intet på sig, boligerne er for alle," sagde Martin Damm inden han tog fat med spaden.

Boligernes størrelser fordeles således:

12 stk. 1 værelses boliger på 41 m2 - 10 stk. 2 værelses boliger på 54 m2 og 22 stk. 3 værelses boliger på 78 m2.

Boligerne er tegnet af ArkiPlus i Sorø og bygges af Tømrermester Niels Lien Aps i Slagelse i hovedentreprise, men med flere lokale underentreprenører, bl.a. GSC Anlæg fra Vinde Helsinge, som allerede har kørt de store maskiner i stilling, og er godt i gang med jordarbejdet.

De nye boliger skal efter planen være klar til indflytning den 1. marts 2020, og det samlede budget er på godt 53 mio. kr.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0