AnnonceLuk annonce
Nye tider - nyt navn

13-12-2020

Af Jens Nielsen. 

Kalundborg Helseklinik skifter navn, og hedder fremover Cetti Care. I 2010 så klinikken dagens lys, og i 2016 blev det en fuldtidsbeskæftigelse for Birgitte Lynggaard Cetti at drive klinikken. Klinikken lå tidligere i Vænget i Kalundborg, men flyttede til Gl. Hovvej 71 (det gamle Carmen) i foråret 2019 i helt nye lokaler og tæt på samarbejdspartnere.

Med tiden har klinikken udviklet sig. Førhen var der også en del fokus på skønhed, da en kosmetolog var ansat. Det er nu sorteret fra og det er nu en klinik, som satser på sundhed, helbred og velvære.

“Vi har forsøgt på bedste vis at følge med tiden og lytte til klienternes ønsker og forespørgsler og imødekomme dem, så godt som muligt,” fortæller Birgitte Cetti og fortsætter: “Det er stadig vægttab med Cambridge Vægtplan, som er mit største fokusområde.”

Mange mangler hjælp til vægttab

Birgitte Cetti udtrykker samtidig en forundring over, at der tales en del om folkesundhed, men trods det, mangler der i den grad hjælp til dem, der ønsker et vægttab.

“Et vægttab kan være nødvendigt for at opnå en højere livskvalitet og desværre er det jo sådan at med overvægt følger i mange tilfælde, livsstilssygdomme”. 

Gennem tiden har rigtig mange været gennem både mindre og større vægttabsforløb i klinikken med succes.

“Hos os er vi ved din side hele vejen, til du når dit mål - og også bagefter, når du skal holde dit vægttab, og det, at man ikke er alene om sit vægttab, er en vigtig faktor for, at det skal lykkes," fortæller Birgitte Cetti.

Birgitte Cetti er i dag også gæstebehandler i tre klinikker på Sjælland med sin Cryo21 maskine. En maskine med flere funktioner. Mest populær er de fedtreducerende behandlinger, men også smertebehandlinger er kommet på behandlingslisten, da både Lars Welleius Bengtsson, ansat i klinikken, og Birgitte lige har gennemgået en online uddannelse i netop smertebehandling med Cryo21 fra firmaet Cryo21 i Norge.

“Vi kan i dag præsentere en bred vifte af behandlinger i klinikken - og flere er på vej ind,” oplyser Birgitte Cetti.Lars Welleius Bengtsson tilbyder massage, cupping, kryoterapi (Cryo21) og nada akupunktur, Tina Rasmussen tilbyder vægttabsforløb med Cambridge Vægtplan og ansigtsbehandlingen Japansk Lifting, mens Birgitte Lynggaard Cetti tilbyder vægttabsforløb med Cambridge Vægtplan, kostvejledning, kropsterapi, kryoterapi (Cryo21). Cosmetic Laser er gæstebehandler i klinikken og tilbyder laserbehandling mod karsprængninger, antage og mod uønsket hårvækst.

“Så alt i alt, syntes jeg, vi kan være bekendt at sige, at vi følger med udviklingen” siger Birgitte som altid har “antennerne” ude for at finde nye behandlinger og også gerne nye samarbejdspartnere. Hun fortsætter: “Med det nye navn, følger naturligvis en ny og spændende hjemmeside, hvor vi har lagt vægt på, at den skal være så informativ, som mulig. Gennem hjemmesiden kan der bookes tider, købes gavekort, og derudover kan man finde en masse information omkring vores behandlinger, ligesom man kan tilmelde sig vores nyhedsbrevet, som udkommer 1-2 gange om måneden."

Mulighed for virskomhedsaftaler

“Vi tager gerne ud i virksomheder og behandler og tilbyder både vægttabsforløb, massage og Cryo behandlinger. Ligeledes kan jeg bookes til foredrag med forskellige emner indenfor sundhed og helse,” fortæller Birgitte Cetti, og fortsætter: “Tiden er jo ret moden til at tænke på, hvad vægten skal stå på næste år, så vi har vægttabsforløb på vej, både hold og individuelle forløb - selvfølgelig med en “Early Bird” rabat, for dem, der er friske og ved de vil i gang allerede primo januar 21."


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0