AnnonceLuk annonce
Covid-19: Stadig interesse for både at sælge og købe ny bolig

29-03-2020

Ejendomsmægler Steen Huusom foran den flotte villa på Gl. Røsnæsvej 31D, som Nybolig har til salg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Store dele af det danske samfund er lukket ned, efter mange danskere er testet positive for smitte med Coronavirus. Det har ramt flere brancher hårdt, men hos Nybolig i Kalundborg er der stadig stor interesse for at købe og sælge hus, og digitale redskaber gør det nemt for både køber, sælger og ejendomsmægler.

Danmark er lukket ned, og de fleste danskere holder sig så vidt muligt indenfor, men det gør også at mange har tid til at sidde hjemme og kikke på ny bolig. Nybolig i Kalundborg oplever stor interesse for både at købe og sælge bolig, og har taget en række nye tiltag i brug for at sikre både købere, sælgere og de ansatte.

”Vi rummer mange forskellige måder at håndtere verden på, og hvor det stadig er forsvarligt, kunderne skal bare vide, at det kan lade sig gøre, og så kan vi se at rigtigt mange sidder hjemme foran deres computer, det har givet væsentligt mere trafik på vore hjemmeside, og vi oplever stor kontakt til potentielle købere lige nu,” fortæller ejendomsmægler Steen Huusom fra Nybolig Kalundborg.

Når en potentiel køber henvender sig til Nybolig Kalundborg og vil have en fremvisning af en bolig, så gøres huset klar inden ejendomsmægleren mødes med kunden i haven, herefter går kunden selv rundt i huset og den efterfølgende dialog tages også udendørs. Der er selvfølgelig håndsprit til rådighed både før og efter rundvisningen.

Se på bolig via facetime

Nybolig Kalundborg har også andre muligheder hvis man ikke ønsker at møde op for at se huset fysisk.

”Vi spørger ind til om kunden er smittet eller en i husstanden er smittet, så vi ikke løber en risiko, men det betyder at vi kan fremvise huset via facetime på telefonen, hvor vi viser rundt i huset, mens køber sidder hjemme og kan følge med. De køber selvfølgelig ikke huset efter kun at have set det via facetime, men de kan danne sig et billede af om det er noget der skal arbejdes videre med,” siger Steen Huusom, og fortsætter,

”Folk der vil sælge deres hus, vil vi også gerne komme ud til, så kan husejeren gå ud i haven og vi kan via telefonen snakke sammen mens vi går rundt inde i huset, og så efterfølgende sidde på afstand på terrassen og tage en snak, og vil de overhovedet ikke have besøg, så kan de også via facetime selv gå rundt i huset, og vi kan så give dem en cirka vurdering, så med en række digitale redskaber til rådighed, og det sammen med nogen omtanke, behøver verden ikke at gå i stå.”

Og vælger du at sætte dit hus til salg lige nu, er der altså mange flere som har tid til at kikke på det på internettet end normalt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0