AnnonceLuk annonce
Hyldes for faglighed og særlig indsats

03-08-2020

Cathrine Graves Schakinger og Michelle Blom Jørgensen, begge fra Kalundborg Kommune, hyldes for deres faglighed og særlige indsats i den danske velfærd. Foto: Kalundborg Kommune

kontakt@tv-kalundborg.dk

PenSam og FOA Ungdom hylder for tredje år i træk 100 unge velfærdstalenter for deres stærke faglighed og særlige indsats i den danske velfærd. I år er der to talenter fra Kalundborg Kommune, som løber med prisen som Velfærdens Talent 100.

En af de lokale talenter er Cathrine Graves Schakinger, som er social- og sundhedshjælper i Integrerede Pleje Nord (IP Nord), som ligger i Kalundborg Kommune. Cathrine blev nomineret for sine evner til at arbejde rehabiliterende og hjælpe borgerne med at opnå livskvalitet på borgerens præmisser.

”Når man arbejder på en fantastisk arbejdsplads, hvor der er plads til at være sig selv, og man bliver hørt, så har man også lyst til at give den gas på arbejdet og gøre en ekstra indsats. Jeg elsker mit arbejde, kollegaer og de borgere, som jeg kommer hos hver dag,” fortæller Cathrine Graves Schakinger.

Det andet talent er Michelle Blom Jørgensen, som er udekørende social- og sundhedsassistent i Integrerede Pleje Nord. Michelle blev nomineret for sit store engagement, sine fremragende kompetencer og evnen til at yde omsorg og pleje til nogle af hjemmeplejens svageste borgere.

”Jeg er stolt og glad for mit arbejde i IP Nord. Jeg har en arbejdsplads, der er super god til at udvikle os og bruge de kompetencer, som vi har. Jeg elsker kontakten med borgerne og følelsen af, at jeg gør en forskel for andre mennesker. Det beriger mit liv. Det er skønt at have et arbejde, der kan det,” siger Michelle Blom Jørgensen.

Stolte af medarbejdere

Ifølge Louise Grundtvig Ibsen, der er teamleder for Hjemmeplejen Øst, udspringer Cathrine Graves Schakinger og Michelle Blom Jørgensens indsats blandt andet af et stærkt arbejdsmiljø, der bygger på tillid, inklusion og dialog. 

”Vi er meget stolte af, at to af vores dygtige medarbejdere bliver hyldet. Den hyldest har de gjort sig fortjent til. I Kalundborg Kommune går vi op i at tilbyde vores borgere den bedste pleje og omsorg. Cathrine, Michelle og deres dygtige kollegaer er med til at opretholde vores serviceniveau. De to talenter vil derfor blive fejret til efteråret af Kalundborg Kommune,” siger Louise Grundtvig Ibsen.

PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOA’s faggrupper, som udfører kerneopgaver i det danske velfærdssamfund, primært i kommuner. FOA Ungdom er et netværk for unge medlemmer af FOA (fagforening og a-kasse). Sammen har de etableret kampagnen, Velfærdens Talent 100, som har til formål at hylde de mange unge, der gør en vigtig indsats i velfærden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0