AnnonceLuk annonce
Bue, pil og fantasy

12-02-2018

En række af unge lærte at skyde med bue og pil i vinterferien. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Biblioteker havde mandag i vinterferien inviteret børn og unge til bue, pil og fantasy, og alle billetter til arrangementet var udsolgt.

I Hunger Games skyder Katniss Everdeen med bue og pil, og det gør andre figurer i fantasybøger også. Mandag i vinterferien havde Kalundborg Biblioteker i samarbejde med Kalundborg Bueskytteforening inviteret børn og unge til bue, pil og fantasy i Kalundborghallen, hvor instruktører fra bueskytteforeningen introducerede de unge mennesker i det at skyde med bue og pil.

”De fantasy romaner og film der findes, der skydes der med bue og pil, og det er i den ramme at vi synes det kunne være interessant at se, at nu de læser om det og ser det på film, om der så var interesse for dem selv at skyde med bue og pil, og det viser det sig jo at der er, alle billetterne er udsolgt til arrangementet,” fortalte Jette Mygind, biblioteksleder på Kalundborg Biblioteker.

Blandt instruktørerne var formanden for Kalundborg Bueskytteforening, Hanne Christensen, som er sikker på at arrangementet kan hjælpe klubben til flere medlemmer.

De unge bueskytter blev først forklaret om hvordan man holder på sin bue, og efter en del skud mod skiverne var det tid til at prøve at skyde mod både en isbjørn og et vildsvin, 3-D dyr udført i skumplast.

Efter at have skudt med bue og pil i Kalundborghallen var der saft og frugt til deltagerne og bagefter fortsatte arrangementet på Kalundborg bibliotek hvor det store udvalg af fantasy bøger blev studeret.

Med den store interesse der har været for arrangementet er Jette Mygind klar til endnu en omgang bue, pil og fantasy i efterårsferien.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0