AnnonceLuk annonce




Video: Lækker mad til billige penge i hele uge syv

10-02-2018

Af Jens Nielsen

Restaurant Naes i Kalundborg er i hele uge syv en del af den landsdækkende restaurantfestival Dining Week.

Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7.

Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris, nemlig 215 kroner.

Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet, og altså også Kalundborg hvor Restaurant Naes på Røsnæs serverer en tre retters menu bestående af Rørt torske tatar, havesyre creme og fennikel, Oksekæber med rødbede og peberrod og Yuzu is med hvid chokolade og marengs. Menuen er sammensat af køkkenchef på Restaurant Naes, Christian Thurison Røndbjerg.

Vil være blandt de bedste

Restaurant Naes, der ligger i første række til vandet på det ny renoverede Strandhotel Røsnæs, åbnede sidste år med ambitionen om at være blandt de bedste restauranter på Sjælland uden for København. En ambition, der er blevet honoreret med flotte anmeldelser og en plads i både Den Danske Spiseguide og White Guide Danmark.

Ambitionen er at komme helt til tops gastronomisk. Senest har Jyllands-Posten giver 4-stjerner, og gæsterne, der har spist på restauranten i januar, har ratet oplevelsen til 5,5 ud af 6 mulige.

Restaurant Naes ejes af Henrik Jyrk, sammen med Madkastellet i København.

Restauranten har plads til 100 spisende gæster a la carte, og 120 til et lukket selskab, som fødselsdage, bryllup, konfirmation eller anden festlig begivenhed som skal fejres.

I foråret åbner restauranten eget landbrug, der skal forsyne Naes med grønsager, urter, bær og kød.

Bedst på Sjælland
Restaurant Naes har kvalificeret sig til seminfinalen i Bedst på Sjælland, og den 18. marts dyster Restaurant Naes mod Rønnede Kro. Her kan man få to restaurantoplevelser på én aften og opleve dommerne votere live på Restaurant Naes, der lægger hus til konkurrencen. Bedst på Sjælland er en konkurrence for restauranter på Sjælland uden for København arrangeret af Den Danske Spiseguide. 

I februar har Restaurant Naes og Strandhotel Røsnæs et helt særligt tilbud med en 3-retters menu inkl. vand og kaffe/te i Restauranten, overnatning i dobbeltværelse og
morgenmad i hotellets morgenmadsrestaurant.

I påsken serveres en 3-retters menu bestående af stenbiderrogn, kartoffelblinis, cremefraiche og purløg. Fransk landkylling, ramsløg, stegte persillerødder og hønsesky med urter og til dessert rabarber, vaniljeis, mynte og mandelkage.

Billetter til Dining Week skal bestilles på diningweek.dk

 



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11151