AnnonceLuk annonce
Mulighed for et grønt kup

09-02-2018

Af Jens Nielsen

Der er mulighed for at gøre et grønt kup lørdag mellem kl. 10 og 15, når en stor lastbil fra Storøhage kører ind foran Meny i Kalundborg.

For at hylde de gode lokale grøntsager har Meny i Kalundborg lavet en aftale med Storøhage fra Lammefjorden, som lørdag kommer med en stor lastbil fyldt med grøntsager, som sælges til rundt regnet halv pris.

Lastbilen er fyldt med kartofler, løg, porrer, hvidkål og rødkål.

”Ud over at kunderne kan få et godt tilbud, så er der også mulighed for at få duften af jord og friskopgravede lokale grøntsager,” fortæller købmand Peter Egebæk.

En anderledes fastelavn

Det bliver en travl weekend for medarbejderne i Meny, ud over ’tøm en lastbil’ lørdag, så er der fastelavn søndag eftermiddag i butikken, hvor der selvfølgelig skal slås katten af tønden og kåres konger og dronninger.

Fastelavn arrangementet bliver lidt anderledes på den måde at når børnene har slået til tønden skal de ind gennem butikken for at komme ind i køen igen, på vejen rundt i butikken vil der være forskellige smagsstande, ligesom bandet Fru Madsens venner vil underholde de voksne med musik fra 90’ erne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0