AnnonceLuk annonce
Valgdebat om psykiatrien i Region Sjælland

14-10-2017

Af Jens Nielsen

Den 21. november er der kommunalvalg i Danmark. Bedre psykiatri Kalundborg har, på vegne af Bedre psykiatri region Sjælland, arrangeret en valgdebat om psykiatrien i regionen den 24. oktober. Alle opstillede partier er inviteret til at deltage.

Bedre psykiatri Kalundborg inviterer alle interesserede til valgdebat Tirsdag d. 24. oktober kl. 18:30 - 21:00 i Vinde Helsinge Forsamlingshus. Vinde Helsingevej 13 A, 4281 Gørlev

Den sidste psykiater forlader snart Kalundborg. De psykisk syge føler sig udstillet på sygehuset i Slagelse. Det er bare to af overskrifterne fra de seneste ugers debat om psykiatrien i Region Sjælland.

Hvad vil politikerne gøre for at forbedre behandlingen af psykisk syge i Region Sjælland? Det debatteres den 24. oktober, når Bedre Psykiatri i Kalundborg afholder valgdebat om regionens psykiatri.

Formand for Bedre Psykiatri i Kalundborg, Bjarne Rose Pedersen, efterlyser større lydhørhed hos politikerne:

"Jeg håber, at vi under valgdebatten får den udbredte kritik af psykiatribehandlingen i regionen frem. Jeg håber også, at det nye Regionsråd vil arbejde for et bedre samarbejde med de pårørende til patienter i psykiatrien."

 Debatten vil tage udgangspunkt i en befolkningsundersøgelse om holdningen til psykiatrien, som Bedre Psykiatri står bag. Alle er velkomne til at deltage i undersøgelsen. https://da.surveymonkey.com/r/R2LR7DP

En lang række politikere vil deltage i debatten. Herunder: Kirsten Rask (S), Ellen Gertrud Houlberg Thomsen (DF), Anita Grundberg Winther (V), Ursula Beate Dieterich-Pedersen (EL), Sven-Åge Westphalen (Å), Anne Birgitte Møller Ronex (R), Tina Boel (SF), Lars Kronborg (NB)

Bedre Psykiatri i Kalundborg er en lokalafdeling af landsforeningen Bedre Psykiatri.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0