AnnonceLuk annonce
Kalundborg Kommune som arbejdsplads.

11-10-2017

Læserbrev: Kalundborg Kommune som arbejdsplads

Kalundborg Kommune er - med næsten 3.200 ansatte - den næststørste arbejdsplads i kommunen. En altafgørende arbejdsplads, for at Kalundborg Kommune kan være et godt sted at bo og leve, arbejde og drive virksomhed.
Jeg har arbejdet og været tillidsrepræsentant i kommunen snart 11 år - og begge dele er jeg rigtig glad for. Kalundborg Kommune er for mig en god arbejdsplads - men den er ikke perfekt. Det kan jeg se, når jeg som TR kommer rundt og snakker med folk.

Jeg synes der nogle steder er langt fra medarbejder til chef og videre til direktør - hvordan gøres den kommunikationsvej kortere? Hvordan får man øget trivslen og medansvaret hos medarbejderne?
Jeg tror bl.a. at svaret ligger i respekten for MED-systemet - at alle ledere tager det seriøst og bruger deres lokale MED-udvalg konstruktivt, så beslutninger kan træffes på et mere oplyst grundlag - og at medarbejderne, herunder tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, får medejerskab til hvilken måde der skal arbejdes på.

I et MED-udvalg der fungerer, er konstruktiv kritik en selvfølge, ja vel nærmest en pligt. Findes noget problematisk eller kritisabelt på arbejdspladsen, så skal det være legitimt at tage dialogen om dette - uden at man skal frygte for repressalier eller at komme i “nageposen” - ytringsfriheden er vigtig!

Thomas Malthesen Hiorth, næstformand i SF Kalundborg og spidskandidat til kommunalvalget                           


Azaleavej 22
4470 SvebølleFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0