AnnonceLuk annonce
Kalundborg klar til cykelfest

12-09-2017

En stor tribune er sat op lige over for Grand. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alt er klar til den helt store cykelfest når Kalundborg i eftermiddag er målby for 1. etape af det store cykelløb Post Nord Danmark Rundt. Der er opløb i Havneparken.

Siden tidlig tirsdag morgen har der været hektisk aktivitet i Havneparken i Kalundborg, store lastbiler har kørt udstyr ind på pladsen, som skal blive til centrum for målet på første etape af Post Nord Danmark Rundt.

Alt disponibelt mandskab fra Kalundborg Cykle Club er kaldt på ’arbejde’, for at være med til at sætte hegn op langs ruten, og i en kaffepause deler formand Mikkel Pagh ordre ud til medlemmerne, om hvor og hvordan vejene i hele byen skal spærres af mens cykelløbet passerer, ikke mindst den godt fem kilometer lange rundstrækning inde i centrum af Kalundborg kommer til at give udfordringer for trafikken.

”I kommer til at høre på mange skideballer fra bilisterne fordi vejene er spærret, men i henviser bare til politiet og kommunen”, siger Mikkel Pagh til de medlemmer som skal stå kontrol.

Selve cykelfesten starter kl. 14 hvor PostNord Ladies Criterium skydes i gang fra Havneparken.

Criteriumet køres over 1,5 time på den samme rund- og opløbsstrækning, som den herrernes PostNord Post Nord Danmark Rundt-felt rammer en lille time efter PostNord Ladies Criteriums afslutning. Så der bliver masser af cykelløb i Kalundborgs gader hele tirsdag eftermiddag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0