AnnonceLuk annonce
Billedserie: En fed rock fredag

12-08-2017

Masser af gæster havde fundet vej til Kalundborg Rocker. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag eftermiddag og aften blev et brag af en rock fest på Gisseløre, da årets Kalundborg Rocker blev skudt i gang.

Allerede da lokale Move Out gik på scenen midt på eftermiddagen fredag, var der mødt rigtigt mange op på festivalpladsen på Gisseløre, og som dagen skred frem, strømmede gæsterne til, for at få en fest sammen med familie og venner.

Med stort set vindstille, omkring 20 graders varme og masser af koldt øl i hanerne, var alle betingelser til stede for at få en fest i gang.

På alle måder har lokale bakket op om årets Kalundborg Rocker, firmaer har i år lagt flere sponsorkroner end sidste år, og billetsalget er også bedre end sidste år, det er arrangørerne selvfølgelig meget glade for.

”Jeg er oven ud lykkelig, når vi tænker et år tilbage hvor vi stod her, med en vind på 15 meter i sekundet, med lidt regn ind imellem, folk var iskolde og gik i tykke jakker, så er det her fantastisk at se, det er helt vindstille og her er vildt mange mennesker”, siger Johnny Elmelund, talsmand for styregruppen bag Kalundborg Rocker, sent fredag aften, og fortsætter,

”Vi har ikke tallet endnu for hvor mange billetter der er solgt ved indgangen, men jeg kan bare se at her er langt flere mennesker end fredag sidste år, så nu afhænger vejret lørdag af om Kalundborg Rocker bliver sjovt eller rigtigt sjovt, nu havde vi et skidt år sidste år, derfor håber jeg at det bliver rigtigt sjovt, så vi kan gå ud til foreningerne med en stor pose penge”.

Se også - Billedserie: Gulddreng havde et godt tag i de unge

Et bredt program

Folkene bag Kalundborg Rocker havde lagt op til at programmet skulle være bredt og for hele familien, og det løfte blev til fulde holdt fredag.

Lokale Move Out startede festivallen, efterfulgt af Gulddreng for de helt unge, herefter gik Burhan G på scenen sammen med hele 13 musikere og sparkede rigtigt gang i festen for de voksne.

TV2 beviste at de stadig kan få en fest i gang, selv om Steffen Brandt i front, efterhånden har rundet 64, så blev det en koncert med masser af energi og hvor de mange foran scenen sang med på de gamle klassikere.

Fredagen blev rundet af med ægte rockmusik af Carpark North.

Se også - Video: Kalundborg Rock´er er i gangKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0