AnnonceLuk annonce
To x sort bælte til Kalundborg Son Taekwondo

14-07-2017

Andreas Nielsen og Andreas Rasmussen har begge netop bestået til nyt sort bælte. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I øjeblikket er Andreas Nielsen og Andreas Rasmussen fra Kalundborg Son Taekwondo meget glade og ikke mindst stolte. Hvilket de har grund til at være.

Andreas Nielsen og Andreas Rasmussen har nemlig begge lige bestået til et nyt sort bælte til henholdsvis 2. Dan-sort bælte og 1. Dan-sort bælte ved en Dan-graduering i Foreningen Chois Venner, som er et netværk af danske klubber under stormester Choi Kyoung An 9. Dan-sort bælte.

"Dan-gradueringens fysiske udfoldelser foregik i Esbjerg i forbindelse med Dansk Taekwondo Forbunds sommerlejr, og havde hele 11 kompetente censorer, hvoraf Kalundborg Son Taekwondos daglige underviser Benny Olesen 7. Dan var medsiddende. De i alt 25 kandidater som var oppe til deres nye sorte bælte måtte igennem et krævende program i et forløb på to timer, hvor Andreas Nielsen og Andreas Rasmussen altså efterfølgende kunne glæde sig over at have bestået til deres nye sorte bæltegrad.

"Undervejs i bælteprøven fik 2 x Andreas vist, at deres tekniske kompetencer er på så højt et niveau, at censorerne i gradueringspanelet måtte tage sig til maven af grin og beundring, fordi de aldrig havde set noget lignende før," fortæller Benny Olesen, og tilføjer: "Andreas Nielsen og Andreas Rasmussen er således nogle dygtige ambassadører for Kalundborg Son Taekwondo."

Som punktum for Andreas Nielsens og Andreas Rasmussens Dan-graduering fik de begge stormester Choi Kyoung Ans underskrift i deres Son Taekwondo-medlemsbog, hvilket betyder, at de nu vil få et officielt diplom som anerkendelse på deres nye sortbæltegrad fra Kukkiwon i Sydkorea, som er det internationale hovedkvarter for Taekwondo.

"Den sortbælteprøve i Esbjerg var kulminationen på et længere forløb i forbindelse med deres sortbælteprøve. Udover havde de forinden været til deres Dan-graduering i Son Taekwondo-regi. Således havde de begge bestået både en teoretisk del, som foregik over otte timer på Rynkevangskolen, og en praktisk del, der foregik over en forlænget weekend i Rynkevanghallen," siger Benny Olesen.  

Til daglig kan man møde Andreas Nielsen og Andreas Rasmussen med deres nye sortbæltegrader på Rynkevangskolen, idet de begge er tilknyttet Kalundborg Son Taekwondo som undervisere.

"Alle interesserede er velkommen i Rynkevanghallen en tirsdag eller torsdag efter sommerferien," siger Benny Olesen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0