AnnonceLuk annonce
Malerier for stole

07-04-2017

Brian Sønder Andersen sammen med Line Sofie Skovgaard Larsen, der har doneret to af sine malerier på auktion, så Kino Den Blå Engel kan få flere penge til de nye stole til biografen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For to år siden var Line hos en clairvoyant. Line fik af vide, at hun skulle gå hjem og tegne, hvilket hun blev noget overrasket over at få af vide, da det jo ikke var derfor, hun havde opsøgt clairvoyanten. Men Line blev endnu mere overrasket, da hun fandt ud af, at hun kunne tegne og male. Det talent kommer nu biograf Kino Den Blå Engel til gode.

Line Sofie Skovgaard Larsen har diagnoserne ADD og Aspergers Syndrom. Hvilket hun egentlig har levet fint med indtil for to år siden, hvor diagnoserne pludselig betød noget positivt for hende. Hun fandt nemlig ud af, at hun kunne tegne. Endda meget bedre end de fleste, og det kommer Kino Den Blå Engel til gode, da Line Sofie Skovgaard Larsen har valgt at donere to malerier til auktion for at samle flere penge ind til de nye stole i biografen i Kalundborg.

”Jeg fik af vide, at jeg skulle gå hjem og tegne, og at jeg ville blive overrasket, og det blev jeg – også i den grad. Jeg havde aldrig rigtig tegnet tidligere, og pludselig var der noget, jeg kunne samle mig om i flere timer, og så var jeg tilmed god til det. Det var så vildt, og det kom virkelig bag på mig. Jeg blev så overrasket over mig selv,” siger Line Sofie Skovgaard Larsen.

Line Sofie Skovgaard Larsen er i dag 16 år og går i 9. kl. Hun både maler og tegner på livet løs, og har nu fundet ud af, at hendes drøm om at blive tatovør måske slet ikke er så tosset endda.

”Fra den ene dag til den anden kunne jeg tegne, og jeg har tegnet lige siden. Min drøm er at kunne leve af min kunst. Jeg vil gerne være tatovør. At kunne leve af at tegne, det er det, jeg brænder for,” siger hun.

Sygdom årsag til talent

Line Sofie Skovgaard Larsen er slet ikke i tvivl om, at hendes diagnoser er årsag til, at hun har det talent, hun har.

”Jeg har svært ved at skille mine to diagnoser ad, da jeg jo har levet med dem hele mit liv, og det derfor er svært for mig at sige, hvad der er årsag til hvilke ting, men jeg er sikker på, at mit Aspergers syndrom er årsag til, at jeg kan tegne og male, som jeg kan. Derfor ville jeg heller ikke være mine diagnoser foruden i dag. Mange ser kun de negative ting ved diagnoserne, men der er også positive ting ved dem, og det bliver man nødt til at fokusere på, når man skal leve med dem,” fortæller hun.

Malerier for stole

Line Sofie Skovgaard Larsen har doneret to af sine malerier til auktion, hvor alle pengene ubeskåret går til Kino Den Blå Engels projekt med at samle penge ind til at købe nye stole til biografen, der bliver sat op i juni måned.

”Det går til et rigtig godt formål, og hvis jeg kan bidrage til, at de får flere penge til stolene, er jeg bare glad,” siger hun.

Auktionen med Line Sofie Skovgaard Larsens to malerier begynder i dag og varer frem til fredag den 28.april kl. 12. Den foregår på Kino Den Blå Engels Facebookside, men man byder i indbakken. Se mere for, hvordan det foregår på Kino Den Blå Engels hjemmeside eller på deres Facebookside: Kino Den Blå Engel.

Malerierne kan i øvrigt ses i Kino Den Blå Engel. Ligesom man kan bestille billeder hos Line Sofie Skovgaard Larsen, hvis man har særlige ønsker. Kontakt formidles gennem Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0