AnnonceLuk annonce
GymShow Nord i Kalundborghallerne

23-03-2017

GymShow Nord kommer til Kalundborghallerne den 2. april. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det mest seværdige gymnastik fra foreninger i Holbæk, Kalundborg og Odsherred samles til opvisning den 2. april i Kalundborghallerne, når der er GymShow Nord.

Dygtighed, udstråling, glæde og kreativitet - det er kriterierne for de hold, der er blevet udvalg til at gå på gulvet, når DGI afholder GymShow Nord 2017 i Kalundborghallerne.

"Holdene blev udtaget efter forårsopvisningen i Kalundborg, hvor gymnastikkyndige har set alle opvisningerne, og på baggrund af dem udvalgt 30 hold fra gymnastikforeningerne i Kalundborg, Holbæk og Odsherred. Det er derfor ikke kun de dygtigste hold, men det mest seværdige gymnastik. Og det er gymnaster i alle aldre,” siger Linda Bach Larsen, der er konsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland

Stor publikumsoplevelse
Opvisningen sætter et festligt punktum på de tre store forårsopvisninger i DGI Midt- og Vestsjælland, hvor flere end 10.000 gymnaster har vist alt det, de har arbejdet med i sæsonen.

"Det her et det bedste fra område nord. Vi lover publikum, at de får en på opleveren, trukket på smilebåndene og ømme hænder af at klappe", siger Linda Bach Larsen.

Gymshow Nord foregår i Kalundborghallerne den 2. april fra kl.14.00 til 17.00 - dørene åbner kl. 11.45 og lukker kl. 14.00. Der opkræves entre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0