AnnonceLuk annonce
Travle indbrudstyve

20-03-2017

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag anmeldte ejerne til et sommerhus Bjerge Sydstrand, at der havde været indbrud i deres sommerhus, hvor tyven(e) havde haft travlt med at stjæle møbler og hårde hvidevarer.

I tidsrummet mellem den 20. februar og den 17.marts har et sommerhus i Bjerge Sydstrand haft indbrud, og tyven(e) er rendt med både hårde hvidevarer, senge og sofa.

Vinduet til køkkenet i sommerhuset er blevet brudt op. Der er ikke blevet rodet i huset, men der er fjernet en 5 personers hjørnesofa i gråt stof fra stuen, fra badeværelse er der ligeledes fjernet en Blomberg vaskemaskine og tørretumbler, og fra soveværelse to elevationssenge. Tyvene er gået ud gennem hoveddøren.

Pas stjålet

Derudover anmeldte ejerne i en villa på Slagelsevej i Kalundborg, at de havde haft indbrud lørdag mellem 8.30 om morgenen og kl. 21. Bagdøren i villaen var brudt op, og tyvene er kommet ind den vej. De har færdes rundt i hele huset, og har bl.a. gennemrodet skabe og skuffer. En computer, et stereoanlæg og pas er blevet stjålet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0