AnnonceLuk annonce
Tørfisk til Kalundborg

08-02-2017

Tørfisk kommer til Kino Den Blå Engel i Kalundborg til december.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 8. december kommer det populære band Tørfisk til Kino Den Blå Engel i Kalundborg, og allerede fra på fredag kan der købes billetter.

Den fisk som orkestret Tørfisk er opkaldt efter, er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst, hvor de fire herrer er fra. Tørfisk gæster biografen i Kalundborg til december, og vil spille nye og gamle sange for publikum, ligesom de er klar til ægte jysk drilleri udeover scenekanten.

Tørfisk er kendt for at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre, måske sidder man lige i ”skudlinjen”, men orkestret forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Når Tørfisk skifter ud i sangene i forbindelse med koncerterne, er det altid svært at sige farvel til nogle af de gode gamle sange, men publikum behøver ikke at fortvivle, da bandet stadig spiller en masse sange fra bag kataloget.

”Netop på det område vil vi aldrig svigte vores publikum, eller for den sags skyld os selv. ”Vi mønstrer jo ikke mere end 3-4 akkorder, som netop de gode gamle sange er bygget op over,” lyder det tørt fra bandet.

Salget starter fredag den 10.2. kl 12.00 på Kino Den Blå Engels hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0