AnnonceLuk annonce
Små og store hemmeligheder

14-02-2017

'Små og store hemmeligheder' er navnet på teaterstykket, der kommer til Musisk Skole den 25. februar. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tb-kalundborg.dk

"Små og store hemmeligheder" er navnet på et teaterstykke, der kommer til Musisk Skole lørdag den 25. februar.

Lørdag d. 25. februar kl. 10 er der igen mulighed for at se teater for de mindste børn, da danseteatret Gazart spiller "Små og store hemmeligheder" for de mindste børn.

De kan være små og lette. Som bobler i maven hopper de rundt og gør dig glad. Tit hopper de helt op på tungen, og svæver ud mellem tænderne og ind i øret på den første, du møder. De kan også være store og tunge og føles som sten, der bumper rundt i maven.

Gode og dårlige – verden er fuld af hemmeligheder, og for de mindste er hele verden en hemmelighed. Alt er nyt, og du vender og drejer, ser rundt om og bagved, rynker panden og løfter hjørnet af tæppet. For er der liv i støvsugerposen? Er skygger mon bange for mørke? Og kan giraffen på tapetet flyve?

De findes i alle afskygninger

For børn mellem 0 og 4 år er hele verden en hemmelighed. Alt er nyt. Du vender og drejer dig, ser rundt om og bagved, rynker panden og løfter hjørnet af tæppet. For er der liv i støvsugerposen? Er skygger mon bange for mørke? Og kan giraffen på tapetet flyve?

Hemmeligheder er noget, man kan mærke i maven – både de små og store, de gode og de dårlige. De kan boble, og de kan bumpe. De kan gøre dig let, og de kan gøre dig tung. I Gazarts nye forestilling ’Små og Store hemmeligheder’ tager to dansere de 0-4 årige og deres voksne ind i en fysisk, finurlig verden, hvor både kroppen og fantasien får frit løb.

Forestillingen vises på Musisk Skole i Kalundborg, og gratis billetter bestilles via kalundborgbib.dk under 'Det Sker'. Kalundborg Biblioteker er arrangør.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0